Cyanogen ajunge la mai mulţi utilizatori decât Windows Phone şi BlackBerry la un loc

1.680 ori
<b>Cyanogen ajunge la mai mulţi utilizatori decât Windows Phone şi BlackBerry la un loc</b>Ştiam deja că soluţiile Cyanogen sunt populare, dar acea popularitate poate fi acum măsurată cumva, se pare. Cel mai popular ROM Android din lume ar fi "convertit" mai mulţi utilizatori dec&acirc;t cei BlackBerry şi Windows Phone la un loc. &nbsp;...

Ştiam deja că soluţiile Cyanogen sunt populare, dar acea popularitate poate fi acum măsurată cumva, se pare. Cel mai popular ROM Android din lume ar fi "convertit" mai mulţi utilizatori decât cei BlackBerry şi Windows Phone la un loc.

Astfel, Cyanogen a ajuns la 50 de milioane de uitlizatori, produsul său central fiind CyanogenMod, o versiune puternic personalizata a lui Android. Conform datelor preluate de la IDC, cota de piaţă Windows Phone este de 2.7% la nivel global, sau mai bine zis era în trimestrul 1 al acestui an. Cota celor de la BlackBerry este de 0.3%, iar ambele procente se afla în picaj.

Cyanogen ar fi ajuns undeva pe la 3%, sau poate chiar mai mult, conform estimărilor. Şi în nici un caz nu se prezice vreun picaj pentru faimosul ROM, ci mai degrabă o creştere în perioada următoare, tot mai mulţi producători indieni şi chinezi alegând platforma Cyanogen preinstalată pe terminalele lor. Dacă acest trend continuă, iar Google nu găseşte o cale să mai reducă din bloatware, Android stock va fi tot mai puţin preferat în favoarea soluţiilor Cyanogen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×