Vernee Apollo Lite se livrează din 1 iulie; iată cum puteți achiziționa produsul pentru doar 200 dolari

Autor:  | Publicat în:  Vernee 1.101 ori
<b>Vernee Apollo Lite se livrează din 1 iulie; iată cum puteți achiziționa produsul pentru doar 200 dolari</b>Vernee este o companie de origine chineză recent înființată, aceasta devenind foarte rapid cunoscută atât pe plan local, dar și la nivel global grație telefonului Apollo ce aduce 6 GB memorie RAM. Nu a durat mult și producătorul a anunțat un alt model la

Cei de la Vernee au ajuns foarte rapid cunoscuți atât în China, dar și la nivel global grație unuia dintre primele smartphone-uri de pe piață ce au sosit cu 6 GB memorie RAM, și anume modelul Apollo. Nu a durat mult și compania a dezvăluit și versiunea Apollo Lite - aceasta fiind disponibilă la precomandă chiar în acest moment prin intermediul magazinului tomtop.com.

Acesta din urmă ne anunță astăzi faptul că livrările pentru telefon vor începe chiar din data de 1 iulie, dar și faptul că primim o reducere de 30 dolari pentru achiziția sa. Folosind codul promoțional 30ApolloLite în cadrul paginii de comandă, puteți cumpăra smartphone-ul Vernee Apollo Lite pentru doar 200 dolari ~ 820 lei.

Suma plătită ne va aduce un device dotat cu display Full HD de 5.5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20, 4 GB RAM, 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD și cu un scanner de amprente. Există o cameră foto principală de 16 megapixeli la bord, un senzor frontal de 5 megapixeli, și o baterie de 3000 mAh cu suport pentru tehnologia Pump Express de încărcare rapidă. 

Găsiți telefonul aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×