Samsung Galaxy S7 Preview: primele impresii despre noul flagship implică un confort sporit, sticlă mai curbată (Video)

2.771 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Preview: primele impresii despre noul flagship implică un confort sporit, sticlă mai curbată (Video)</b>După experienţa hands on realizată de colegul Claudiu la MWC 2016, am avut ocazia să pun şi eu m&acirc;na pe Samsung Galaxy S7, prezent deja &icirc;n magazinele Media Galaxy. Am fost &icirc;n cel din Băneasa pentru a testa acest flagship şi vă...

După experienţa hands on realizată de colegul Claudiu la MWC 2016, am avut ocazia să pun şi eu mâna pe Samsung Galaxy S7, prezent deja în magazinele Media Galaxy. Am fost în cel din Băneasa pentru a testa acest flagship şi vă ofer un preview al său mai jos.

Disponibil la un preţ între 3200 şi 3300 de lei la Media Galaxy, terminalul are o diagonală de 5.1 inch şi ecran Quad HD Super AMOLED. Chiar dacă a crescut grosimea terminalului față de predecesor, la fel şi greutatea sa, acestea nu îl fac deloc incomod. Din contră, faţă de predecesorul alunecos, S7 stă mai bine în mână, posibil din cauza unei rame metalice puţin mai late (din profil).

Samsung Galaxy S7

De această dată avem de-a face cu un spate din sticlă curbat şi cu un corp rezistent la apă şi praf. Spatele rămâne magnet de amprente, iar ecranul pare cel puţin la fel de luminos ca al predecesorilor. În spate avem o cameră de 12 MP şi am aflat cu această ocazie ca Dual Pixel înseamnă două diode pentru fiecare pixel, iar în interfaţa camerei am descoperit nouă opţiune Hyperlapse.

Mostra foto Samsung Galaxy S7

Ea permite realizarea unui Time Lapse cinematic, din mers sub formă de clip video, cu viteza reglabilă. Aceeaşi cameră oferă acum în modul Pro shutter speed superior de la 1/24.000 secunde la 10 secunde şi o deschidere F/1.7 excelentă. Am realizat si câteva fotografii, care arată bine în special la capitolul iluminare și nici selfie-ul nu a fost rău, cu camera de 5 MP.  Pe partea de software avem aplicaţii Microsoft preinstalate, precum Skype, OneDrive sau cele Office

Samsung Galaxy S7

În zona frontală avem un ecran cu panou 3D, o noutate faţă de predecesor şi acum şi acest display are muchiile uşor curbate. O altă noutate e includerea slotului microSD şi faptul că nu mai avem un player muzical dedicat Samsung preinstalat, ci ne bazăm pe Google Play Music. Putem alege şi să renunţăm la app launcher şi să avem toate aplicaţiile pe homescreenuri, iar funcţia Always On ne afişează calendarul, ora sau notificări fără a ilumina excesiv ecranul.

Samsung Galaxy S7

Fluiditatatea interfaței e garantată de dotările high end, care au inclus în cazul variantei testate de mine 4 GB RAM şi procesor Exynos 8890. Interfaţa TouchWiz nu s-a schimbat fundamental, iar perfomanța e excelentă, cel puţin în jocul Badland 1 încercat spre final de preview. Vedeţi spre final şi funcţia split screen.

Cam acestea ar fi primele impresii şi acum aşteptăm lansarea oficială în România!

Samsung Galaxy S7 Preview:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×