Samsung Galaxy S7 Edge Preview: primele impresii despre phablet-ul cu dublă curbură a şasiului, baterie evoluată faţă de predecesor (Video)

2.595 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge Preview: primele impresii despre phablet-ul cu dublă curbură a şasiului, baterie evoluată faţă de predecesor (Video)</b>După ce am aruncat o privire asupra lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge &icirc;n Barcelona cu ocazia MWC 2016, e momentul să le vedem şi pe plaiurile mioritice. Astfel, am purces astăzi la Media Galaxy Băneasa, unde am putut vedea &icirc;n...

După ce am aruncat o privire asupra lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge în Barcelona cu ocazia MWC 2016, e momentul să le vedem şi pe plaiurile mioritice. Astfel, am purces astăzi la Media Galaxy Băneasa, unde am putut vedea în acţiune Samsung Galaxy S7 Edge şi să îi explorez îndeaproape inovaţiile.

După cum am observat şi la Galaxy S7, terminalul e mai comod şi mai puţin alunecos decât predecesorul, merit al ramei metalice mai bine scoase în relief. Probabil că un merit are şi spatele cu muchi curbate de această dată, în stil Galaxy Note 5. Primim un panou din sticlă în faţă, cu muchii curbate ale ecranului şi unul în spate, dar acum diagonală a făcut un salt la 5.5 inch, faţă de cei 5.1 inch ai predecesorului şi ai lui S7.

Phablet-ul de faţă impresionează şi prin bateria de 3600 mAh, o creştere cu 1000 mAh faţă de modelul de anul trecut. Corpul lui Galaxy S7 Edge e rezistent la apă şi praf, primim şi slot microSD ca extra, iar acum spaţiul virtual destinat muchiilor ecranului a crescut. Astfel, avem două rânduri de iconuri, transparență reglabilă şi putem vedea mai mult content pentru fiecare aplicaţie, spaţiul dublându-se în acea zonă.

Samsung Galaxy S7 Edge

În continuare nu putem folosi decât o singură muchie la un moment dat. Am aruncat o privire asupra variantei cu CPU Exynos aici, cu Android Marshmallow la bord şi cel mai nou TouchWiz, care ne permite să scăpăm de app drawer dacă vrem şi nu mai aduce şi o aplicaţie standard Samsung pentru playback muzical. Va trebui deci să folosim Google Play Music.

Samsung Galaxy S7 Edge

Avem softuri Microsoft preinstalate, precum Skype sau oneDrive, iar telefonul arata excelent, ca un automobil de mare viteză, lucru pe care l-am spus şi despre predecesor. Posibil să fie doar o iluzie optică, dar curbura ecranului pare acum mai accentuată. Display-ul e foarte luminos, deşi vă fi greu să doboare recordurile gigantice de LUX ale lui S6 Edge şi S6 Edge+.

Samsung Galaxy S7 Edge privit din spate

O altă noutate este camera Dual Pixel de 12 MP din spate cu shutter speed de la 1/24.000 secunde la 10 secunde, captura raw şi zoom până la 8x, dar şi deschidere F/1.7. Avem câte două diode dedicate pentru fiecare pixeli şi claritate deosebită a capturilor. Primim şi captura Hyperlapse, adică un soi de Time Lapse cinematic în acţiune, din mers. În ciuda faptului că a crescut greutatea şi grosimea faţă de Galaxy S6 Edge, acest model atinge un sweet spot perfect între Galaxy S6 Edge şi Galaxy S6 Edge+, fiind foarte comod de ţinut în mână. Sincer nu cred că va există şi un Galaxy S7 Edge+ în acest an, modelul de faţă fiind excelent echilibrat.

Aplicatii preinstalate pe Samsung Galaxy S7 Edge

Cantitatea de bloatware a scăzut, interfaţa rămâne în mare cam ca şi cea a predecesorului, deşi parcă nuanţele sunt mai închise la culoare. Preţul la Media Galaxy este de aproximativ 3700 lei. O primă impresie pozitivă, aceea de atingere a unui sweet spot în design, a unei capacităţi excelente a bateriei şi a unei comodităţi excelente la utilizare.

Samsung Galaxy S7 Edge Preview:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×