Samsung Galaxy S7 primeşte o serie de reclame cu vedete de la Hollywood în sezonul Oscarurilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 946 ori
<b>Samsung Galaxy S7 primeşte o serie de reclame cu vedete de la Hollywood în sezonul Oscarurilor (Video)</b>Samsung a reuşit să obţină un product placement excelent la ultimele ediţii Oscar, dar editia de azi dimineaţă a părut axată mai mult pe hamburgeri... Asta nu &icirc;nseamnă că o salvă de noi reclame pentru Galaxy S7 nu e gata să ia cu asalt...

Samsung a reuşit să obţină un product placement excelent la ultimele ediţii Oscar, dar editia de azi dimineaţă a părut axată mai mult pe hamburgeri... Asta nu înseamnă că o salvă de noi reclame pentru Galaxy S7 nu e gata să ia cu asalt ecranele TV.

Aceste noi reclame sunt pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge şi includ aportul unor celebrităţi ca Lil Wayne, William H. Macy sau Wesley Snipes. Prima reclamă merge pe ideea "De ce?". "De ce nu poate telefonul să facă fotografii low light mai bine?" sau "De ce nu pot să torn şampanie pe telefon?", cum întreabă Lil Wayne. Un jucător de baschet întreabă şi de ce a trebuit să aştepte aşa mult pentru că Samsung să includă şi sportivi în reclame.

Samsung Galaxy S7 primeşte o serie de reclame cu vedete de la Hollywood în sezonul Oscarurilor (Video)

În principiu sunt subliniate punctele forte ale telefoanelor, precum rezistența la apă, captura low light sau faptul că puteţi plăti la mai toate magazinele din SUA cu Samsung Pay. Apoi avem o reclamă care ne indică faptul că oamenii sunt peste 70% compuşi din apă, planeta e în mare proporţie apă, deci în aceste condiţii are sens ca un smartphone modern să fie rezistent la apă. Se aduce vorba de jacuzzi, de botez în apă sfinţită şi multe altele.

Apoi apare şi o reclamă ceva mai... bizară. Ea promovează întunericul, care face oamenii să arate cel mai bine, face mâncarea mai scumpă, situaţiile mai romantice, hainele mai elegante şi cele mai amuzante lucruri se întâmplă tot în întuneric. Deci... captură low light e must have. În ciuda faptului că reclamele arată foarte bine preferata mea e tot ultima de mai jos, cu care a început conferinţa Unpacked de la MWC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×