Samsung Galaxy S7 se afișează în noi randări 3D; vedem și un clip video cu acest concept bazat pe leak-urile din ultima vreme (Video)

1.306 ori
<b>Samsung Galaxy S7 se afișează în noi randări 3D; vedem și un clip video cu acest concept bazat pe leak-urile din ultima vreme (Video)</b>Acum aproximativ o săptăm&acirc;nă vedeam c&acirc;teva randări cu Samsung Galaxy S7, un flagship a cărui lansare se apropie cu pași repezi, fiind vehiculat un eveniment marca Unpacked chiar &icirc;nainte de startul MWC 2016. Perioada de leak-uri va...

Acum aproximativ o săptămână vedeam câteva randări cu Samsung Galaxy S7, un flagship a cărui lansare se apropie cu pași repezi, fiind vehiculat un eveniment marca Unpacked chiar înainte de startul MWC 2016. Perioada de leak-uri va continua până atunci însă, cu o nouă randare a telefonului.

Imaginile și clipul video de mai jos provin din partea lui Jermaine Smit, un designer 3D care aparent ar fi creat conceptul pe baza unor schițe reale ale telefonului. Vedem în continuare spatele curbat în stil Galaxy Note 5, și introducerea unui panou frontal cu sticlă 2.5D, un element tot mai popular în ultimul timp.

Samsung Galaxy S7

Potrivit zvonurilor recente, Samsung Galaxy S7 va aduce un display de 5.1 inch cu rezoluție Quad HD și tehnologie Super AMOLED, cu 4 GB memorie RAM și o baterie de 3500 mAh. Sunt vehiculate versiuni cu procesoare Snapdragon 820 și Exynos 8890, dar și prezența unei camere foto de 12 megapixeli.

O altă dotare foarte importantă pe care am putea-o vedea la bordul lui Galaxy S7, este slotul microSD. Aparent, telefonul va sosi în variante cu 16, 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare, și cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×