Samsung Galaxy J1 (2016) îşi face apariţia în randări oficiale, nu schimbă mult față de Galaxy J1

Autor:  | Publicat în:  Samsung 916 ori
<b>Samsung Galaxy J1 (2016) îşi face apariţia în randări oficiale, nu schimbă mult față de Galaxy J1</b>Seria Galaxy J de la Samsung a &icirc;nceput să devină mai ampla, cu denumiri că J1, J2 şi J3, apoi din nou J1, de această dată &icirc;n ediţia 2016. Terminalul a primit o randare astăzi şi nu schimba foarte mult formatul de design faţă de...

Seria Galaxy J de la Samsung a început să devină mai ampla, cu denumiri că J1, J2 şi J3, apoi din nou J1, de această dată în ediţia 2016. Terminalul a primit o randare astăzi şi nu schimba foarte mult formatul de design faţă de predecesor.

Samsung Galaxy J1 (2016) e subiect de scăpare azi, prin intermediul lui @evleaks, care a postat pe Twitter aceste randari oficiale. E păstrată în mare intactă zona frontală, în vreme ce spatele şi muchiile se schimbă puţin. Acestea fac terminalul să pară că are o husă aplicată. Dotările rămân la nivel entry level, de la ecranul de 4.5 inch cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli la cei 8 GB de stocare.

Samsung Galaxy J1 (2016) îşi face apariţia în randări oficiale, nu schimbă mult față de Galaxy J1

A se remarca faptul că diagonala a crescut de la cei 4.3 inch ai predecesorului. La bord se afla şi procesorul Samsung Exynos 3457, care nu a fost încă anunţat oficial de fapt. În plus, mai primim şi 1 GB RAM, o cameră principală de 5 MP şi frontală de 2 MP. Varianta 2016 a lui Galaxy J1 nu va rupe norii, dar cu un preţ accesibil va cuceri pieţele în curs de dezvoltare.

Samsung Galaxy J1 (2016)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×