Samsung Galaxy S7 şi Galaxy Note 5 ar putea sosi cu ecrane flexibile

1.263 ori
<b>Samsung Galaxy S7 şi Galaxy Note 5 ar putea sosi cu ecrane flexibile</b>Conform unor surse din Coreea de Sud, următoarele flagshipuri Samsung, Galaxy S7 şi Galaxy Note 5 vor fi dotate cu ecrane flexibile. E devreme să ne g&acirc;ndim la Galaxy S7, de vreme ce S6 de abia &icirc;ncepe să se v&acirc;ndă &icirc;n anumite...

Conform unor surse din Coreea de Sud, următoarele flagshipuri Samsung, Galaxy S7 şi Galaxy Note 5 vor fi dotate cu ecrane flexibile. E devreme să ne gândim la Galaxy S7, de vreme ce S6 de abia începe să se vândă în anumite regiuni ale globului în următoarele zile.

Sursele afirmă că producţia lui S7 va implica în jur de 8 milioane de panouri de display produse lunar. Pentru a face faţă cerinţelor, divizia display a celor de la Samsung va trece prin restructurări şi extinderi. Samsung ia în calcul şi îmbunătăţirea producţiei de polyamide. Acesta este un polymer esenţial în producţia ecranelor OLED flexibile.

Rămâne de văzut ce înţeleg sursele din Asia prin "ecran flexibil" şi dacă se referă de fapt la ecrane curbate. Încă nu e clar dacă ecranele "flexibile" vor sosi pe versiunile principale de Galaxy Note 5 şi Galaxy S7 sau pe modele derivate din seria Edge. Va fi interesant de văzut cum se împacă posibila flexibilitate cu sticlă, mai ales că un test recent de rezistenţa lui Galaxy S6 Edge a arătat că sticla curbată laterală se sparge sub presiune şi îndoire.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×