Interfața grafică UX 4.0 este dezvăluită de LG; aceasta va sosi pe noul flagship LG G4

Autor:  | Publicat în:  LG 745 ori
<b>Interfața grafică UX 4.0 este dezvăluită de LG; aceasta va sosi pe noul flagship LG G4</b>Luna aceasta pe data de&nbsp;28&nbsp;vom parte la una dintre cele mai așteptate lansări de smartphone-uri pe 2015, și anume evenimentul &icirc;n care modelul flagship LG G4 va fi dezvăluit oficial. Potrivit ultimelor zvonuri, telefonul va păstra...

Luna aceasta pe data de 28 vom parte la una dintre cele mai așteptate lansări de smartphone-uri pe 2015, și anume evenimentul în care modelul flagship LG G4 va fi dezvăluit oficial. Potrivit ultimelor zvonuri, telefonul va păstra diagonala de 5.5 inch și va sosi cu un senzor foto de 16 megapixeli.

Pe lângă detaliile de ordin tehnic, LG G4 va aduce la pachet și o nouă interfață grafică bazată pe Android Lollipop. Astăzi, sud-coreenii decid să dezvăluie oficial un clip promoțional pentru acest UI denumit LG UX 4.0.

Deși arată similar cu actualul UI prezent pe LG G3, noua versiune sosește și cu o serie de îmbunătățiri. Din câte ne devăluie LG, s-a dorit ca UX 4.0 să ofere o interfață simplă și ușor de folosit, dar care să lase utilizatorilor posibilitatea de customizare după gustul propriu. Se remarcă în special adăugarea unor noi funcții pentru camera foto, ca și Quick Shot, modalitate prin care camera foto se va deschide prin dubla-apăsare a butonului de volum.

În acest moment, pe LG G3 această acțiune se realizează prin apăsarea preț de câteva secunde a butonului de volum-. De asemenea, este inclusă și funcția Expert Camera Mode prin care fotografiile se vor grupa automat în albume în funcție de locația în care au fost realizate. Alte modificări aduse constă în îmbunătățirea aplicației calendar și a funcției Smart Board unde vom găsi programările din calendar, player-ul audio și informații despre sănătate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×