Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt actualizate la Android 8.0 Oreo în România

7.960 ori
<b>Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt actualizate la Android 8.0 Oreo în România</b>Un detaliu pe care l-ați observat cu siguranță în ultimele zile a fost și acela că Samsung a început distribuirea lui Android 8.0 Oreo pe plan local pentru smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, update confirmat de către posesorii ambelor

Încă de săptămâna trecută posesorii români de terminale Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au început să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo, relese-ul fiind confirmat inclusiv de către utilizatorii grupului Mobilissimo de pe Facebook la care puteți da join de aici și unde purtăm discuții pe diferite teme și la care vă invităm să participați și voi!

Galaxy S7 Oreo

Revenind totuși la actualizare, aflați că pachetul software are aproximativ 1300 MB și că printre marile noutăți avem interfața Samsung Experience 9.0 care aduce schimbări interesante la nivel de experiență de utilizare. Avem și o nouă tastatură inclusă aici, noi emoji-uri, îmbunătățiri la nivel de performanță, cât și implementarea de API-uri autofill, respectiv de funcții de securitate. 

În continuare aceste smartphone-uri se țin bine la nivel de dotări hardware raportat la ce se oferă pe flagship-urile actuale, doar că prețurile nu au scăzut pe atât de mult pe cât se aștepta. Dacă sunteți curioși de acest aspect aflați că Galaxy S7 costă 1.699 lei la Cel.ro, în vreme ce S7 Edge se vinde pentru 2.099 lei de eMAG. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×