Samsung Galaxy A5 (2017) actualizat la Android 8.0 Oreo şi în România; Iată detalii!

3.138 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2017) actualizat la Android 8.0 Oreo şi în România; Iată detalii!</b>Începând de astăzi iată că actualizarea la Android 8.0 Oreo începe să fie distribuită și către smartphone-urile Samsung Galaxy A5 2017 achiziționate de pe plan local, veste de care suntem informați prin intermediul grupului nostru de Facebook care

Luna trecută aflam că Samsung Galaxy A5 (2017) a început să fie actualizat la Android 8.0 Oreo, cel puţin pe piaţa din Rusia. Acum acelaşi lucru se întâmplă şi în România, după cum ne-a fost semnalat de un cititor Mobilissimo.ro pe grupul de pe Facebook.

Galaxy A5 Oreo

Menţionăm că e vorba despre un Samsung Galaxy A5 (2017) luat la liber, deci nu ştim care e starea modelelor luate prin operatori. Pachetul software de actualizare ocupă 1.279 GB şi aduce şi Samsung Experience 9.0 UI, care vine cu o nouă tastatura virtuală şi noi emoji-uri. Oreo aduce îmbunătăţiri la capitole ca securitate şi consum al bateriei, dar şi Notification Dots, snooze pentru notificări, Play Protect şi multe altele.

Tot Oreo poate activa automat WiFi-ul şi să se conecteze la reţelele din zonă, dacă vă sunt cunoscute şi de încredere. Avem şi noi ceasuri şi fonturi în sistem, modificări în zona Settings şi probabil şi ceva modificări la nivel de interfaţă a camerei. Pentru a verifica dacă Oreo e disponibil pe telefonul vostru Galaxy A5 (2017) trebuie să deschideţi Settings, apăsaţi pe Software Update şi apoi pe "Download Updates Manually".

Iar pentru cei interesaţi de telefon, acesta a ajuns să coste 1199 lei la evoMAG.ro.

Mulțumim Andrei Maier pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×