Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt certificate cu Android Oreo la bord de către Wi-Fi Alliance

2.082 ori
<b>Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt certificate cu Android Oreo la bord de către Wi-Fi Alliance</b>Ultimul update software major pentru duo-ul Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge este așteptat să sosească până la finalul acestei primăveri, fiind desigur vorba despre Android Oreo. Au trecut doi ani de la debutul acestor terminale și cam aceasta este

Sud-coreenii de la Samsung au în plan să aducă Android 8.0 Oreo și pe duo-ul Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, terminale care au împlinit de curând doi ani de la debutul comercial și care se pregătesc să primească ultima actualizare software majoră.

Galaxy S7

Cam 2 ani este perioada minimă de suport software ce implică și update-ul la noile release-uri Android practicată de către Samsung și mai urmează un an în care se vor distribui doar actualizări de securitate. Un indiciu cu privire la sosirea lui Oreo foarte curând pe aceste terminale vine chiar astăzi din partea agenției Wi-Fi Alliance care a certificat variantele din SUA cu noul Android la bord.

Galaxy S7

Asta înseamnă totodată și faptul că update-ul va sosi și în alte regiuni, iar dacă ar fi să facem o presupunere, distribuirea ar trebui să fie realizată până la finalul primăverii. În continuare ca dotări cele două smartphone-uri de aici se prezintă tare bine, sosind cu 4 GB RAM, procesor puternic și cameră foto ideală pentru multe situații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×