Samsung Galaxy S7 și S7 Edge apar în noi randări; vedem spatele celor două device-uri de această dată

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.676 ori
<b>Samsung Galaxy S7 și S7 Edge apar în noi randări; vedem spatele celor două device-uri de această dată</b>Leak-urile referitoare la noile smartphone-uri Samsung ce urmează a fi lansate oficial &icirc;n doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni, au tot crescut ca număr &icirc;n ultimul timp. După ce vedeam primele randări pentru Galaxy S7 și S7 Edge direct din...

Leak-urile referitoare la noile smartphone-uri Samsung ce urmează a fi lansate oficial în doar câteva săptămâni, au tot crescut ca număr în ultimul timp. După ce vedeam primele randări pentru Galaxy S7 și S7 Edge direct din partea lui @evleaks, astăzi primim și imagini cu spatele device-urilor.

Materialele sosesc tot din partea lui Evan Blass, acestea oferindu-ne un soi de confirmare a unui zvon ce a circulat pe web în ultimul timp. Facem referire la articolul de acum câteva zile din care aflam faptul că toate modelele Galaxy S7 din acest an vor veni cu o carcasă neagră în zona din spate.

Acest element de design ar urma să fie introdus pe toate modelele, indiferent de culoarea panoului frontal, o decizie puțin cam ciudată. Revenind la imaginile de astăzi, remarcăm integrarea unui spate din sticlă curbată spre margini, componentă ce aduce un plus la capitolul design.

De asemenea, se confirmă într-un fel sau altul și zvonul potrivit căruia modelul standard va opta pentru un panou de 5.1 inch, iar versiunea sa Edge pentru un ecran de 5.5 inch. Ar fi interesant de văzut noutățile pe care sud-coreenii le vor aduce în cazul modelului Edge, și mai ales asupra modalităților de interacțiune cu marginile curbate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×