Producătorul japonez Vaio va anunța un device Windows 10 Mobile pe data de 4 februarie

926 ori
<b>Producătorul japonez Vaio va anunța un device Windows 10 Mobile pe data de 4 februarie</b>La mijlocul lunii octombrie a anului trecut, aflam și despre dorința celor de la Vaio de a lansa un prim smartphone cu Windows 10 Mobile la bord. Dacă la acea vreme, data de lansare a produsului era incertă, iată că astăzi primim lămuriri &icirc;n...

La mijlocul lunii octombrie a anului trecut, aflam și despre dorința celor de la Vaio de a lansa un prim smartphone cu Windows 10 Mobile la bord. Dacă la acea vreme, data de lansare a produsului era incertă, iată că astăzi primim lămuriri în acest sens direct din partea companiei japoneze.

Aceste informații scot la iveală faptul că noul telefon va fi lansat chiar în cursul acestei săptămâni, mai precis pe data de 4 februarie în cadrul unui eveniment special găzduit de Ota Yoshimi (președintele companiei, Takuya Hiran (președinte Microsoft Japoni), respectiv Takagi Kazuhiro (director managerial NTT DoCoMo).

Cu toate că detaliile complete despre pachetul hardware ce urmează a fi adus de acest device, nu se cunosc, aflăm că modelul de față va opta pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 617. Așadar, vom avea de-a face cu un smartphone din zona mid-range, unul cu design interesant sperăm noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×