Samsung Galaxy S7 trece prin mâinile iFixit; reparația se dovedește foarte dificilă mai ales în cazul ecranului

Autor:  | Publicat în:  Samsung 951 ori
<b>Samsung Galaxy S7 trece prin mâinile iFixit; reparația se dovedește foarte dificilă mai ales în cazul ecranului</b>Ca de fiecare dată, odată cu apariția unui nou smartphone pe piață și cei de la iFixit se pun pe treabă, echipă ce ne dezvăluie c&acirc;t de greu sau ușor este procesul de reparație al unui smartphone. Cea mai recentă victimă a acestora, este...

Ca de fiecare dată, odată cu apariția unui nou smartphone pe piață și cei de la iFixit se pun pe treabă, echipă ce ne dezvăluie cât de greu sau ușor este procesul de reparație al unui smartphone. Cea mai recentă victimă a acestora, este nimeni altul decât Samsung Galaxy S7 - telefon rezistent la apă.

Tocmai datorită acestei dotări, se pare că reparația terminalului se dovedește a fi foarte dificilă, mai ales atunci când vine vorba de înlocuirea ecranului. Din start se remarcă faptul că înlocuirea sticlei de pe panoul frontal este aproape imposibilă fără a cauza distrugerea display-ului aflat sub aceasta.

Samsung Galaxy S7 trece prin mâinile iFixit; reparația se dovedește foarte dificilă mai ales în cazul ecranului

De asemenea, în cazul în care portul USB se defectează, display-ul va trebui îndepărtat și totodată distrus în urma procesului. Nici sticla spate nu pare a fi mai rezistentă, aceasta urmând a fi spartă odată cu posibila înlocuire a bateriei la un moment dat sau altul, lucru ce se întâmplă datorită adezivului folosit aici de Samsung.

Per total, Samsung Galaxy S7 obține doar 3 puncte din 10, din partea celor de la iFixit, dovedindu-se a fi un smartphone foarte dificil de reparat (unde 10 reprezintă punctajul acordat telefoanelor ce se repară foarte ușor).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×