Samsung Galaxy S8 s-a vândut mai rapid decât Samsung Galaxy S7, chiar de 2 ori mai rapid decât predecesorii săi

2.950 ori
<b>Samsung Galaxy S8 s-a vândut mai rapid decât Samsung Galaxy S7, chiar de 2 ori mai rapid decât predecesorii săi</b>Aflăm astăzi din partea unor publicații sud-coreene faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy S8 s-a vândut mai rapid decât Galaxy S7, ba chiar de 2 ori mai rapid decât predecesorii săi. Motivul pentru care noua generație a cucerit publicul nu este deloc

Ştiam că Samsung Galaxy S8 va fi un hit încă de prima oară când l-am văzut şi toată lumea a avut numai cuvinte bune de spus despre el. E ca un film de Oscar, cu actori mari, regie impecabilă şi o campanie de promovare fără cusur. Ce poate merge greşit? În cazul telefoanelor doar stocurile insuficiente pot ştirbi imaginea, dar până să se întâmple asta Galaxy S8 se vinde clar mai bine decât predecesorii săi.

Publicaţiile din Coreea de Sud scriu că Samsung Galaxy S8 a vândut peste 1 milion de unităţi doar în Coreea. Şi asta în doar 37 de zile de la debutul oficial de pe 21 aprilie. Predecesorii terminalului, Galaxy S6 şi S7 au atins acea cotă în 75 şi 74 de zile, deci S8 se vinde de 2 ori mai rapid. Încă de când au început precomenzile pe 7 aprilie, Samsung a fost foarte deschisă cu cifrele de vânzări, comenzi şi altele de gen.

Pe 9 aprilie precomenzile depăşiseră 550.000 de unităţi şi asta la doar 2 zile de la lansare. Pe 18 aprilie se ajungea la 1 milion, iar în cele din urmă pe 21 aprilie flagship-ul a ajuns în magazine. Un prag important a fost cel de la 1 mai, când a început să fie activat asistentul Bixby în Coreea de Sud. Într-o singură zi numărul de utilizatori a ajuns la 160.000, conform Samsung. 

Tot în luna mai la nivel global livrările lui S8 ar fi depăşit 10 milioane de unităţi. Acest tăvălug numit S8 pare foarte greu de oprit şi doar perspectiva unui iPhone aniversar, a lui Galaxy Note 8 şi a noilor modele Pixel îi mai pot stăvili avântul, dar nu acum ci spre toamnă. Acesta este un mod excelent de a reveni după criza lui Note 7, ba chiar şi pe fondul unor crize legate de conducerea Samsung şi trimestre fiscale care nu au rupt norii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×