Samsung Galaxy S8+ apare în cele mai clare fotografii de până acum!

13.197 ori
<b>Samsung Galaxy S8+ apare în cele mai clare fotografii de până acum!</b>Puteţi uita de fotografiile neclare cu Galaxy S8, pentru că tocmai am descoperit cele mai clare imagini cu viitorul flagship, în varianta cu Plus în nume. Astfel, Samsung Galaxy S8 Plus a scăpat în câteva cadre extrem de clare.

Puteţi uita de fotografiile neclare cu Galaxy S8, pentru că tocmai am descoperit cele mai clare imagini cu viitorul flagship, în varianta cu Plus în nume. Astfel, Samsung Galaxy S8+ a scăpat în câteva cadre extrem de clare.

Un norocos aflat la volan a fotografiat phablet-ul de 6.2 inch şi a arătat cât de mult contribuie muchiile curbate la o experienţă vizuală imersivă. Se vede asta cel mai bine în acea captură cu interfaţa camerei. Pesemne că aceste fotografii provin din Mexic, după cum ne indică și limba în care e setată interfaţa („Mensajes”, „Telefono”). Iconurile au un design "întrerupt", artistic care aparent ar fi inspirat de cultura Greciei Antice sau Atlantidei.

Poate pare copilăros acest UI, dar cu siguranţă are un element artistic interesant. Ecranul cu colţuri curbate e starul aici, un panou WQHD+, deci mai lung decât un ecran standard. New York e punctul zero al debutului acestui smartphone, acolo având loc evenimentul Unpacked de debut pe 29 martie. Faptul că Samsung a ales să nu îşi prezinte telefonul la MWC 2017 lasă loc unui show inedit, care sigur va include vreun concert, circ, teatru, experienţe VR şi altele de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×