Samsung Galaxy S8 Plus apare în fotografii reale, nu pare să fie chiar un mamut

2.618 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Plus apare în fotografii reale, nu pare să fie chiar un mamut</b>Este vremea ca astăzi să vedem noi imagini de tip leak, de această dată cu nimeni altul decât Samsung Galaxy S8 Plus. Acest phablet nu pare a fi chiar un mamut în ciuda diagonalei sale ce ajunge la un inedit 6.2 inch, așadar chiar mai mare decât modelele

Sunt sigur că multora li se pare controversată decizia Samsung de a lansa Galaxy S8 într-o versiune cu diagonală de 5.8 inch şi una de 6.2 inch, ambele mărimi crescute chiar şi pentru iubitorii de phableturi. Există multe persoane cu mâini mici şi care preferă formatul de 5 sau 5.2 inch şi care se întreabă dacă merită cumpărat un Galaxy S8... Pentru cei care preferă totuşi "lopata", avem o scăpare delicioasă azi sub forma unor fotografii cu Galaxy S8 Plus, provenind din China. 

Samsung Galaxy S8 Plus

Evident le privim cu precauţie maximă, deşi în ultima vreme mai toate scăpările lui S8 au fost autentice sau foarte realiste. Aceasta este varianta de 6.2 inch a terminalului şi e mai degrabă un smartphone lung decât foarte lat, cum erau modelele Note cam până la Note 5. Acesta este cel mai mare model Galaxy S de pana acum, unul cu diagonală chiar mai generoasă decât un Note şi cu doar 0.8 inch depărtare de a fi o tabletă.

E chiar mai mare în diagonală decât Nexus 6 spre exemplu, considerat de mulţi un phablet prea mare. Cu toate acestea pare manevrat destul de comod de persoana care îl ţine şi din nou remarcăm lipsa de buton Home şi marginile curbate. Observ şi ceea ce pare a fi o husă protectoare care îi ascunde trăsăturile, cum am văzut în cazul acelor iPhone-uri ascunse de Apple la transport. 

Judecând după imagini o domnişoară mânuieşte handsetul şi dacă ea cu acele mâini mici se descurcă cu o diagonală de 6.2 cred că vom fi surprinşi de cât de compact e terminalul de fapt. Pe 29 martie se lamureste tot, inclusiv pretul acela, care aparent ar sări peste 1000 de dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×