Samsung Galaxy S8 disecat în faţa camerei de JerryRigEverything; Lipici şi precauţie! (Video)

4.271 ori
<b>Samsung Galaxy S8 disecat în faţa camerei de JerryRigEverything; Lipici şi precauţie! (Video)</b>Celebrul youtuber JerryRigEverything nu realizează doar teste de rezistență pentru cele mai noi smartphone-uri apărute pe piață, ci și disecții în stil iFixit. Astăzi pe masa sa se află nimeni altul decât Samsung Galaxy S8, terminal despre care aflăm

Am văzut deja teste de rezistenţă pentru Samsung Galaxy S8 şi băieţii de la iFixit i-au acordat şi nota 4 pentru uşurinţă de reparare. Nu se compară totuşi nimic cu disecţia sa în faţa camerei, ceea ce şi face JerryRigEverything mai jos.

Galaxy S8 disectie

Simt nevoia să vă recomand să nu încercaţi aşa ceva acasă, indiferent cât de uşor pare procedeul. Folosind cuttere, pene de chitară, carduri de credit şi un feon, vloggerul înlătură panoul din sticlă din spate. Un element inedit remarcat din start e numărul mare de avertizări imprimate pe baterie. Pe lângă cele clasice anti încălzire, ardere sau găurire avem şi un simbol ce recomandă să nu lăsăm bateria la îndemâna animalelor de companie. Bizar, nu-i aşa?

Galaxy S8 Disectie

Remarcăm şi că panoul spate e ceva mai gros decât ne aşteptam şi apoi urmează 14 şuruburi care fixează panoul ce acoperă bateria şi alte componente. Acolo se află şi mecanismul circular pentru încărcare wireless. Bateria e uşor de deconectat de la placa de bază, cu un conector uşor de detaşat. Aceeaşi baterie e ataşată cu o cantitate mare de adeziv şi vine cu protecții speciale la contacte.

Conectorii sunt minusculi, iar protecţiile contra apei sunt surprinzător de discrete. Nu vom mai face spoilere şi vă lăsăm să vedeţi tot clipul. Cert e că migala, precauţia şi lipiciul se îmbină minunat pe acest flagship, chiar dacă ecranul e aproape imposibil de înlocuit dacă se sparge.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×