Samsung Galaxy S8 e ars, zgâriat şi rezistă admirabil la testul de îndoire de la JerryRigEverything (Video)

3.137 ori
<b>Samsung Galaxy S8 e ars, zgâriat şi rezistă admirabil la testul de îndoire de la JerryRigEverything (Video)</b>De pe masa lui JerryRigEverything nu putea lipsi smartphone-ul Samsung Galaxy S8, telefon care astăzi trece printr-o serie de teste de tortură. Vedem pentru început testul de rezistență la zgârieturi, iar mai apoi aflăm cât de bine se prezintă acest devic

Mă întreb deseori dacă JerryRigEverything se duce la sală şi trage de fiare special pentru a avea putere să îndoaie smartphone-uri. Dacă era un YouTuber de 50 de kilograme mai erau relevante testele de îndoire oare? Lăsând la o parte aceste dileme, iată că a venit şi rândul lui Samsung Galaxy S8 să treacă prin testele sale clasice, de zgâriere, îndoire şi ardere cu bricheta.

Samsung Galaxy S8 test rezistenta

Totul începe cu acele vârfuri speciale ascuţite, care zgârie panoul frontal al terminalului, protejat de Gorilla Glass 5. Galaxy S8 se zgârie la nivelul 6 din 9, deci monedele şi cheile nu vor reuşi să lase urme pe display. Această performanţă e similară cu a lui Galaxy S7 Edge anul trecut. Nici spatele nu e prea uşor de zgâriat, cel puţin cu cutterul.

Samsung Galaxy S8 test rezistenta

E drept că rămân tăieturi pe scannerul de amprente, dar acesta funcţionează bine şi după că e zgâriat. În ce priveşte testul cu bricheta, ecranul rezistă 30 de secunde la flamă, până apare o zonă albă şi apoi îşi revine. De remarcat că predecesorul nu îşi revenea după acest test, deci lucrurile au evoluat. A venit şi marele test de îndoire şi nu numai că Galaxy S8 nu se îndoaie, dar nu oferă nici cea mai mică urmă că ar ceda vreun pic corpul la stres..

Vă recomandăm să priviţi întreg clipul pentru a vedea cum se crapă şi sparge spatele telefonului, după ce panoul spate e detaşat. Cert e că Galaxy S8 rezistă cu brio la toate testele şi îşi depăşeşte predecesorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×