LG G6 e disecat în detalii impresionante de către JerryRigEverything: minuţiozitate şi precauţie la puterea a zecea (Video)

4.363 ori
<b>LG G6 e disecat în detalii impresionante de către JerryRigEverything: minuţiozitate şi precauţie la puterea a zecea (Video)</b>Îl cunoaştem pe JerryRigEverything pentru testele de rezistenţă pe care le face telefoanelor, care implică zgârierea lor, arderea lor şi îndoirea lor. De această dată LG  a avut încredere în videoblogger şi l-a lăsat într-o cameră singur cu flagship-ul..

Îl cunoaştem pe JerryRigEverything pentru testele de rezistenţă pe care le face telefoanelor, care implică zgârierea lor, arderea lor şi îndoirea lor. De această dată LG a avut încredere în videoblogger şi l-a lăsat într-o cameră singur cu flagship-ul cel nou, LG G6. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Există disecţii iFixit şi apoi există acest excelent material video, probabil cel mai bine explicat teardown văzut de mine. Aflăm câteva lucruri foarte interesante despre LG G6, precum faptul că are cu adevărat un panou din sticlă în spate şi că panoul ecranului chiar are colţurile curbate, ceea ce aparent ajută şi la rezistența sa la o posibilă spargere.

LG G6 e disecat în detalii impresionante de către JerryRigEverything: minuţiozitate şi precauţie la puterea a zecea (Video)

De 2-3 ori Youtuber-ul a comparat asamblarea şi dezasamblarea telefonului cu jocul cu piese LEGO, deci componentele sunt amplasate în mod intuitiv pentru cei care vor să repare sau înlocuiască hardware. LG a implementat o baterie dreptunghiulară şi fără acele muchii curbate care ar fi făcut probleme pe Note 7. Jerry a făcut chiar şi ceva interzis şi anume a găurit bateria, ceea ce uneori poate provoca explozii sau incendii, dar în acest caz am văzut doar un pic fum şi atât.

Vedem şi un heatpipe folosit aici în tandem cu procesorul Snapdragon 821 şi aflăm şi beneficiile sale. Fără abuz de lipici şi de clipsuri, LG G6 are o uşurinţă de reparare foarte bună. Şi cu această ocazie aflăm şi conceptele de bază ale anumitor componente, precum heatpipe sau raţiunea din spatele formatului de ecran cu margini curbate.

Vă recomand să urmăriţi întregul clip mai jos şi aşteptăm şi testele clasice de îndoire şi ardere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×