Samsung Galaxy S9 intră în faza de proiectare mai devreme decât de obicei; Se lucrează la ecran deja

5.475 ori
<b>Samsung Galaxy S9 intră în faza de proiectare mai devreme decât de obicei; Se lucrează la ecran deja</b>Nici bine nu a fost lansat oficial Samsung Galaxy S8 și se pare că sud-coreenii lucrează deja la succesorul său numit S9. Acest produs va sosi în primăvara anului 2018 în perioada MWC și aflăm că în acest moment Sammy lucrează deja la ecranul ce va fi

Samsung nu se mulţumeşte cu primele laude primite pentru Galaxy S8 şi e gata să treacă la nivelul următor, demarând planificarea pentru Galaxy S9. Cum Galaxy Note 8 bănuim că e gata de producție, acum ar fi început pregătirile pentru Galaxy S9.

Surse apropiate de companie sunt citate ca spunând că Samsung a început să dezvolte componente cheie pentru flagship-ul din 2018. Ecranul spre exemplu a început să fie pregătit şi asta cu 6 luni înainte de perioada în care încep de obicei pregătirile de gen. Primele sample-uri pentru ecrane vor fi gata la mijlocul acestei luni pentru testare.

După o lună vor intra în dezvoltare modulele şi alte componente. Unul dintre motivele pentru care se începe atât de vreme pregătirea e faptul că sunt mai complexe acum procesele de control al calităţii, după eşecul lui Note 7. Galaxy S9 are şanse mari să păstreze formatul de 5.8 inch şi 6.2 inch al lui S8, dar nu vă aşteptaţi ca vreun model flexibil să se infiltreze printre ele, cel puţin nu încă.

Între timp despre Note 8 aflăm că ar putea avea ecran de 6.32 inch, scanner de amprente integrat în ecran şi probabil şi o cameră duală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×