Marele duel foto între Samsung Galaxy S8+ şi iPhone 7 Plus e aici; SuperSaf decide un câştigător previzibil (Video)

5.466 ori
<b>Marele duel foto între Samsung Galaxy S8+ şi iPhone 7 Plus e aici; SuperSaf decide un câştigător previzibil (Video)</b>E drept că a trecut ceva timp de la ultimul duel foto prezentat de către youtuber-ul SuperSAF, dar iată că astăzi el revine în forță cu un comparativ realizat între nimeni altul decât Samsung Galaxy S8+ și iPhone 7 Plus. Vedem rând pe rând diferite teste

A trecut ceva vreme de când SuperSaf a realizat ultima comparaţie foto între telefoane, aşa că ne bucurăm să îl revedem în activitate. De această dată el le compară pe Samsung Galaxy S8+ şi iPhone 7 Plus, telefoanele cele mai reprezentative pentru Samsung şi Apple în acest moment. Deşi câştigătorul e oarecum previzibil hai să vedem ce a avut de spus YouTuber-ul despre capacităţile lor foto.

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus

Din start observăm că Galaxy S8+ are un bas ceva mai puternic pentru voce la captura cu camera selfie. iPhone 7 Plus îl cam îngălbeneşte pe reviewer, în vreme ce Galaxy S8+ oferă o culoare mai naturală la filmarea selfie. E drept că Galaxy S8+ filmează la rezoluţie Quad HD iar telefonul Apple în Full HD. Înainte să trecem totuşi mai departe trebuie spus ce fel de setup primim aici.

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus

Astfel Samsung Galaxy S8+ etalează o cameră singulară cu rezoluţie de 12 MP şi deschidere F/1.7, dar şi cu stabilizare optică, iar camera frontală are rezoluţie de 8 MP şi aceeaşi deschidere. iPhone 7 Plus dispune de o cameră duală de 12 MP, cu deschidere F/1.8 şi respectiv F/2.8, stabilizare optică şi zoom optic 2X. În fată avem o cameră de 7 MP cu deschidere F/2.2.

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus

În ce priveşte captura foto cu camera principală, Galaxy S8+ prinde mai multe detalii şi o textură mai bună a acelei flori mov cu galben. Ambele telefoane se descurcă bine cu focalizarea şi cu dynamic range-ul, doar că iPhone 7 Plus a prins culori mai realiste la acea floare galbenă ziua, la exterior. iPhone 7 Plus are avantajul lentilei telephoto şi dacă daţi zoom pe ambele smartphone-uri, veţi vedea că detaliile se păstrează mai bine pe iPhone 7 Plus.

Galaxy S8+ vs iPhone 7 Plus

Când scade luminozitatea Galaxy S8+ triumfă clar la interior, subliniind mai bine conturul acelui manechin din carton şi prinzând mai multă lumină decât telefonul Apple. Captura low light la exterior e similară în calitate la prima vedere, doar că Galaxy S8+ are mai puţin zgomot şi prinde frunzele copacilor în mod mai realist. Când vine vorba de filmare, Samsung are un OIS clar mai performant, în vreme ce pierderea de focalizare descoperită la testul nostru pe iPhone 7 Plus se confirmă şi aici in mers.

Şi testul de viteză de focalizare acorda victoria tot lui Samsung. În principiu iPhone 7 Plus câştigă la realismul culorilor în unele situaţii, la fotografiile selfie cu "blitzul ecran" şi la detalii la zoom maxim, dar la orice alt capitol triumfă Galaxy S8+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×