HTC U11 Plus (2Q4D1) este zărit în GeekBench cu 4 GB RAM, procesor Snapdragon 835 și Android Oreo

2.137 ori
<b>HTC U11 Plus (2Q4D1) este zărit în GeekBench cu 4 GB RAM, procesor Snapdragon 835 și Android Oreo</b>Informațiile despre HTC U11 Plus continuă să sosească online și astăzi avem parte chiar de o listare în benechmark-ul GeekBench pentru acest dispozitiv. Recent am aflat că taiwanezii pregătesc un eveniment de lansare pentru data de 2 noiembrie

Pe zi ce trece aflăm noi informații despre următorul flagship al taiwanezilor de la HTC, model numit U11 Plus care potrivit ultimelor scăpări ar urma să fie lansat oficial pe data de 2 noiembrie. Un indiciu că acest debut se va întâmpla este și acela al apariției device-ului în benchmark-uri, chiar astăzi produsul fiind zărit în baza de date GeekBench cu dotări de top așa cum ne așteptam.

HTC U11 Plus

Smartphone-ul este menționat sub numele de cod HTC 2Q4D1 și aflăm de aici că sub capota sa se va regăsi un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 4 GB de RAM. De asemenea, listarea confirmă că Android 8.0 Oreo va rula din fabrică și descoperim totodată și cum se prezintă acesta la nivel de performanță.

În testul single-core se obțin 1920 puncte, iar la testul multi-core 5765 puncte - rezultate apropiate de cele obținute și de către alte flagship-uri ale acestui an ce aduc un pachet hardware similar. Un exemplu ar fi Galaxy S8 care în testele noastre din GeekBench 4 a obținut 1987 puncte în single-core, respectiv 6679 puncte la testul multi-core. HTC U11 a oferit în schimb 1894 puncte (single-core) și 6382 puncte (multi-core).

Din câte se zvonește, HTC U11 Plus ar urma să aducă un panou QHD+ cu raport 18:9, cameră foto principală de 12 megapixeli și scanner de amprente în spate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×