Samsung Galaxy S8 primește noi randări; vedem și variante de culoare ceva mai speciale

3.613 ori
<b>Samsung Galaxy S8 primește noi randări; vedem și variante de culoare ceva mai speciale</b>Ultimele săptămâni ne-au adus numeroase randări pentru flagship-ul Samsung Galaxy S8, dar câteva în plus nu strică niciodată, mai ales dacă avem de-a face cu imagini ceva mai detaliate. Vedem în galeria de mai jos și o serie de variante în culori

În ultimele săptămâni am văzut numeroase imagini cu Samsung Galaxy S8 și a sa variantă Plus, dar câteva noi materiale de acest tip nu strică deloc. Astăzi aruncăm o privire asupra unor noi randări 3D create de către DesignWoos.com pe seama schițelor și scăpărilor ajunse pe web în ultima vreme. Totodată, în galeria de mai jos avem și câteva nuanțe de culoare ceva mai speciale pe care le-am putea vedea aplicate noului terminal.

Samsung Galaxy S8

Singurul detaliu de aici ce nu se leagă cu ultimele informații este acela că avem logo-ul Samsung plasat și pe panoul frontal în partea de jos, element ce strică acel look curat dat de ecranul edge-to-edgecurbat. Chiar unele leak-uri precizau faptul că logo-ul nu va fi văzut în partea din față și asta pentru că locul este unul foarte mic și ce-i drept ar arăta puțin ciudat.

În rest avem toate elementele vehiculate, inclusiv scanner-ul de amprente plasat lângă camera foto - loc ce s-ar putea dovedi a fi greu de accesat de către degetul utilizatorului. Vom avea totuși și scanner de iris la pachet, așa că pentru unii utilizatori plasarea scanner-ului de amprente nu va fi o problemă.

Vă amintim că Samsung Galaxy S8 și S8 Plus vor fi lansate pe 29 martie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×