Samsung Galaxy S8 primește randări 3D în baza informațiilor existente; creația unui designer chinez

3.192 ori
<b>Samsung Galaxy S8 primește randări 3D în baza informațiilor existente; creația unui designer chinez</b>În baza informațiilor existente, designer-ul chinez numit Kingway Lee a creat o serie de randări 3D pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S8, iar rezultatele au fost postate pe platforma Weibo. Aruncăm astfel o privire asupra modului în care produsul final

Au existat numeroase scăpări ale lui Samsung Galaxy S8 în ultima vreme, de la randări, fotografii și până la imagine ale unor carcase destinate acestui terminal. Toate acestea au servit drept inspirație pentru designer-ul chinez numit Kingway Lee care astăzi ne prezintă o serie de randări 3D ale viitorului flagship Samsung. Toate imaginile au fost postate pe platforma de socializare Weibo și le puteți vedea și voi în galeria de mai jos.

Samsung Galaxy S8

Cuvântul de ordine aici este design-ul edge-to-edge, panoul frontal fiind acoperit în procent de 90% de un display ce se întine și pe marginile laterale. La bază vedem difuzorul, jack-ul audio de 3.5 mm și nelipsitul port de încărcare USB Type-C. Deși multe leak-uri prezentau o amplasare ciudată a bliț-ului LED în partea de sus deasupra camerei foto, artistul grafic de față și-a imaginat o altă abordare.

El vede în continuare aceste elemente plasate lângă senzorul camerei foto, iar în partea opusă și scanner-ul de amprente. În stilul lui LG V20 și mai nou HTC U Ultra, Kingway Lee consideră faptul că Samsung ar putea include o zonă dedicată în partea de sus a ecranului pentru afișarea de notificări și shortcut-uri către aplicațiile favorite. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×