Samsung Galaxy S8 Mini are specificaţiile scăpate online, ar veni cu o diagonală de 5.3 inch

4.071 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Mini are specificaţiile scăpate online, ar veni cu o diagonală de 5.3 inch</b>Cu toate că nici Samsung Galaxy S6 și nici Samsung Galaxy S7 nu au avut parte de o variantă mini, se pare că cele mai recente leak-uri indică probabilitatea ca un asemenea model mai compact să devină realitate pentru Galaxy S8. Astăzi aflăm câteva

Samsung Galaxy S8 rămâne cel mai popular terminal Samsung de pe piaţă, cel puţin până va sosi Galaxy Note 8. A apărut totuşi între timp perspectiva unui Galaxy S8 Mini, care are parte de o scăpare de specificaţii azi.

Handset-ul ar urma să aducă ideea de Infinity Display şi la nivel de diagonală mai mică, fiind zvonit un ecran de 5.3 inch aici. Aparent acesta ar încăpea pe un corp ce ar fi atribuit de obicei unei diagonale de 4.7 inch. În condiţiile în care şi Apple va "înghesui" un ecran de 5.8 inch pe un corp de 4.7 inch, totul e posibil aici. Revenind la nou scăpatul Samsung Galaxy S8 Mini, e drept că muchia sa inferioară şi superioară nu e chiar la fel de îngustă precum cea de pe Galaxy S8.

Zvonurile afirmă că vom vedea o cameră Dual Pixel de 12 MP în spatele acestui smartphone, iar la bord se vor afla 4 GB RAM şi 32 GB ROM. Galaxy S8 Mini are toate şansele să vină cu procesor Snapdragon 821 şi va suporta recunoaştere a irisului pentru deblocare a terminalului. Va fi pus în vânzare în prima fază în Coreea de Sud, dar nu avem încă o dată clară de lansare.

Cu toate aceste dotări pare un iPhone 7 killer, dacă mă întrebaţi pe mine. Mă aștept la un preț de 500 de euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×