Samsung Galaxy S8 are parte de o scăpare, acum şi pe albastru "Blue Coral"

3.087 ori
<b>Samsung Galaxy S8 are parte de o scăpare, acum şi pe albastru "Blue Coral"</b>Pe lângă variantele de culoare dezvăluite de Evan Blass cu câteva zile în urmă, Galaxy S8 pare a mai avea şi câteva nuanţe în plus. A apărut o versiune aurie la un moment dat, iar acum de nicăieri apare şi una albastră.

Pe lângă variantele de culoare dezvăluite de Evan Blass cu câteva zile în urmă, Galaxy S8 pare a mai avea şi câteva nuanţe în plus. A apărut o versiune aurie la un moment dat, iar acum de nicăieri apare şi una albastră.

Această randare le prezintă pe Galaxy S8 şi S8+ pe albastru, lucru confirmat de wallpaper-ul care reflectă şi culoarea carcasei terminalului. Zona frontală rămâne totuşi neagră, cum am tot văzut în randările de până acum. Note 7 venea anul trecut pe un "Blue Coral" atractiv, dar nu ne-am putut bucura de el în totalitate, pentru că telefonul nu a stat prea mult pe piaţă. Poate ca acum vom avea un albastru de genul pentru revanşa lui S8.

Samsung Galaxy S8 are parte de o scăpare, acum şi pe albastru "Blue Coral"

Între timp ne întrebăm ce s-a ales de versiunea violet a lui Galaxy S8, cea care a scăpat cel mai puţin pe web până acum. Şi pentru cei care se întreabă de ce a ales Samsung faţada neagră, ideea e inteligentă pentru că maschează mai bine multiplii senzori frontali, scanner de iris, camera selfie şi altele de gen. Totuşi multe leak-uri hands on par să arate faţade de Galaxy S8 de alte culori, probabil existând protecţii aplicate peste panoul frontal.

Dacă ar fi să aleg o culoare pe care aş vrea să o revăd de la ultimele flagship-uri Samsung, ar fi acel verde de la Galaxy S6 Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×