Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+ şi-ar fi pierdut capacitatea de încărcare rapidă după o actualizare software recentă

19.843 ori
<b>Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+ şi-ar fi pierdut capacitatea de încărcare rapidă după o actualizare software recentă</b>Potrivit unor utilizatori de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ se pare că odată cu un update software primit, telefoanele și-au pierdut din capacitatea de încărcare rapidă. Fie este vorba despre ceva făcut dinadins pentru limitarea supraîncălzirii

De obicei NVIDIA lansează actualizări software care îi strică tabletele de gaming Shield, iar Microsoft a avut câteva update-uri păguboase pentru Surface-uri. Acum şi Samsung pare a fi stricat încărcarea rapidă de pe Galaxy S8 şi S8+ cu ultima actualizare.

Samsung

Există utilizatori de modele S8 care au postat pe diferite comunităţi şi forumuri de suport constatările lor după update. Actualizarea software cu patch-ul de securitate pe octombrie, care a început să fie oferită cu câteva zile în urmă ar fi stricat încărcarea rapidă. Aceasta nu mai funcţionează deloc, iar problema pare să fie una de software. Terminalele nu se mai alimentează rapid nici măcar cu încărcătorul original Samsung şi nici cu funcţia "fast charging" activată în setările bateriei.

Şi încărcarea wireless este afectată, cel puţin cu un încărcător third party. Cei de la Sammobile au testat problema pe propriile unităţi, dar nu au putut să o replice. Nu e clar dacă actualizarea cu patch-ul pe luna noiembrie rezolvă problema sau nu. Samsung nu a recunoscut oficial problema, dar sperăm să o rezolve şi în acelaşi timp să aducă mai rapid pe S8 şi Android 8.0 Oreo, care se află în beta acum la Sammy.

Aşteptăm o poziţie oficial şi evident vă aşteptam în secţiunea comentarii pentru a semnala dacă aţi păţit ceva de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×