Tetris este acum disponibil în Facebook Messenger sub formă de Instant Game; Iată cum îl poţi juca

1.472 ori
<b>Tetris este acum disponibil în Facebook Messenger sub formă de Instant Game; Iată cum îl poţi juca</b>De astăzi este disponibil și jocul Tetris în Facebook Messenger sub formă de Instant Game, titlu cu renume pe care îl puteți juca direct din aplicația de socializare. Pentru a-l putea juca tot ce aveți de făcut este să intrați în Messenger

Facebook a tot evoluat în ultima vreme, dincolo de aplicaţie de socializare, devenind şi hub de joculeţe casual, înlocuitor de OLX mai nou şi modalitate de a trimite bani prietenilor. În zona de Instant Games apare în această săptămână şi faimosul Tetris, iar mai jos aflaţi cum îl puteţi juca.

Tetris Messenger

Cine nu a încercat Tetris măcar o dată în viaţă? Unii dintre noi au avut acele "console" din plastic care aveau multiple jocuri de Tetris şi care mâncau bateriile AA ceva de speriat. Tetris datează de decenii bune, din câte ştiu are provenienţă rusă şi implică aranjarea unor cubuleţe grupate împreună, care cad din zona superioară a ecranului. În cazul jocului de pe Facebook vom putea concura cu cei din lista de Friends, avem şi "misiuni zilnice", leaderboard-uri şi Group Play.

Aceasta din urmă funcţie este un soi de mod multiplayer asincron în care un gamer se joacă singur şi apoi provoacă prietenii să îi bată scorul. Tetris debuta în 1984 şi a avut variante pe orice PC sau consolă vă puteţi imagina. Şi pentru că v-am promis că veţi afla cum îl puteţi juca, iată cum: accesați acest link sau pur şi simplu apăsaţi pe iconul "+" în vreme ce sunteţi într-o conversaţie în Messenger şi îl căutaţi printre celelalte jocuri.

Nu este nevoie de download şi trebuie menţionat că deocamdată Tetris nu a primit o lansare globală, deci e doar disponibil în unele ţări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×