Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ vor primi suport pentru ARCore în următoarele săptămâni

1.235 ori
<b>Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ vor primi suport pentru ARCore în următoarele săptămâni</b>Aflăm astăzi faptul că smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor primi suportul pentru funcția ARCore în următoarele săptămâni. Pentru cei care nu știu cu ce se mănâncă această funcție, aflați că este vorba despre modalitatea

Cele mai noi telefoane flagship de la Samsung, Galaxy S9 şi Galaxy S9+ se pregătesc să primească suport pentru Augmented Reality în următoarele săptămâni. E vorba despre platforma dedicată Google ARCore, care va sosi pe terminale în curând.

ARCOre

Ce ştim despre ARCore? Că debuta în faza beta vara trecută şi oferea suport pentru telefoanele Pixel şi Galaxy S8. Luna trecută se mai adăugau câteva smartphone-uri pe lista de terminale suportate, iar ARCore ieşea din beta, ajungând la versiunea 1.0. Acest sistem este răspunsul pentru ARKit de la Apple şi posesorii de telefoane Pixel l-au pus la treabă cu stickere AR cu Star Wars spre exemplu.

ARCore 1.0 vine şi cu un developer kit la pachet, astfel că dezvoltatorii de jocuri şi aplicaţii pot crea softuri speciale pentru mobil cu AR. ARCore este folosit în acest moment în peste 85 de aplicaţii, inclusiv cele Ikea, eBay, Snapchat, Sony, Porsche şi multe altele. În perioada Crăciunului m-am jucat şi eu cu aplicaţia Ikea care îţi permite să pui bradul sau mobila oriunde în camera ta, evident virtual şi folosind camera telefonului.

La jocuri veţi vedea cum se desfăşoară un eşichier în faţa voastră, cum apar roboţi şi se războiesc în 3D pe măsuţa de cafea. Utilizările pot fi numeroase, dar proiectul e încă la început.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×