Nokia 9 s-ar putea alătura flagship-urilor cu Android care vor renunţa la jack-ul audio

1.484 ori
<b>Nokia 9 s-ar putea alătura flagship-urilor cu Android care vor renunţa la jack-ul audio</b>O veste nu tocmai bună despre viitorul flagship Nokia 9 este aceea că și în cazul de față am putea spune adio jack-ului audio, un port la care companii precum Samsung nu renunță prea ușor. Noul smartphone pregătit de finlandezi

După Nokia 8 vine Nokia 9, flagship-ul HMD Global pregătit pentru debut la anul, cu cameră Zeiss la pachet. Azi aflăm că terminalul ar putea sosi fără jack audio, adoptând trendul atât de popular în rândul altor producători de telefoane în ultima vreme.

Cea mai nouă randare a terminalului vine de la NPU şi nu pare să includă un astfel de jack. Observăm jos doar decupaje pentru portul USB Type-C, microfon şi difuzoare. Nici urmă de conectorul de 3.5 mm. De vreme ce acesta va fi standardul pe viitor, fără jack audio, era de aşteptat o abordare de genul. Probabil primim un adaptor ca premiu de consolare. Randarea este bazată pe scăpări precedente şi apropo de scăpări, am văzut în această săptămână şi randări ale producătorilor de huse pentru acelaşi terminal.

Dacă ele sunt reale, atunci Nokia 9 ar trebuie să aibă un panou 3D în zona frontală, curbat pe margini, în stil Galaxy S8. Mai nou sunt voci care afirmă că Nokia 9 va fi un telefon disponibil în exclusivitate în SUA, deci nu îl vom vedea în alte zone ale globului, cel puţin nu la debut. Ne aşteptăm să vină cu 6-8 GB RAM, 128 GB stocare şi certificare IP68.

Avem şi scanner de amprente la bord, iar camera din spate sper să nu fie aceeaşi cu cea de pe Nokia 8, cum afirmau unele zvonuri mai vechi. Nu ar strica un upgrade la nivel optic, mai ales că pretenţiile în 2018 vor fi mai mari decât în 2017. Circulă și prețul de 749 euro pentru acest device. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×