Samsung Galaxy S9+ ar putea sosi într-o versiune specială cu 6 GB de RAM și 512 GB stocare flash

1.756 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ ar putea sosi într-o versiune specială cu 6 GB de RAM și 512 GB stocare flash</b>Mai luăm câteva momente de răgaz de la CES 2018 și ne îndreptăm privirea către un nou leak ce are de-a face cu smartphone-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, modele ce se află la mai puțin de două luni distanță de lansarea oficială

Ne aflăm la mai puțin de două luni distanță de lansarea smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, zi în care aflăm câteva detalii despre variantele în care aceste dispozitive vor sosi la vânzare. Am descoperit deja din numeroasele randări ajunse online cum se prezintă aceste terminale la nivel de design și s-a lămurit că doar varianta cu Plus în coadă va oferi o cameră duală în partea din spate.

Acum suntem informați pe seama unui leak de faptul că tot varianta Plus este cea care va sosi în 3 variante diferite după cum urmează: 6 GB RAM + 64 GB stocare, 6 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 256 GB de stocare. De asemenea, se aduce în ecuație și posibilitatea lansării unui model ediție limitată cu 6 GB RAM și 512 GB stocare flash în situația în care publicul prezintă interes.

Pentru Samsung Galaxy S9 cel standard se pare că vor fi oferite doar două variante cu 6 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Nu putem știi cu certitudine dacă așa va sta situația, dar ideea unui model cu 512 GB memorie flash sună tare bine pentru cei care filmează mult la calitate video 4K Ultra HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×