Samsung Galaxy S9 și S9+ vor oferi baterii de 3000 mAh, respectiv 3500 mAh la bord

1.168 ori
<b>Samsung Galaxy S9 și S9+ vor oferi baterii de 3000 mAh, respectiv 3500 mAh la bord</b>Se aduce în discuție astăzi și problema bateriilor de pe viitoarele terminale Galaxy S9 și Galaxy S9+, asta după ce au apărut câteva leak-uri pe această temă. Detalii cât de cât oficiale ne sunt puse astăzi pe tavă direct din partea unei

Descoperim astăzi informații despre bateriile ce vor ajunge la bordul smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9+, terminale ce vor fi lansate oficial la final de februarie. Veștile sosesc tocmai din Brazilia acolo unde regulatorul local în telecomunicații ANATEL a omologat bateriile ce vor ajunge pe aceste handset-uri. După cum ați văzut încă din titlul este vorba despre acumulatori de 3000 mAh, respectiv 3500 mAh.

Samsung Galaxy S9

Vorbim despre baterii identice cu cele de pe S8 și S8+ și aflăm că documentele de certificare pentru noile baterii au fost depuse pe 20 și 21 decembrie 2017 - așadar baterii noi și nu unități destinate variantelor S8/S8+. Cum dimensiunile viitoarelor flagship-uri nu se vor schimba (urmând a se adopta aceleași diagonale), era cam de așteptat ca și capacitatea bateriilor să rămână la fel.

Datorită noilor procesoare vom vedea o eficiență energetică sporită și poate chiar o autonomie mai bună decât cea a actualelor modele disponibile pe piață din seria S. Vă reamintim că doar varianta Plus din acest an se va bucura de o cameră duală în spate în vreme ce modelul standard va aduce un singur senzor în spate. Posibil să se diferențieze și prin cantitatea de RAM totodată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×