Samsung Galaxy S9 ar putea avea un raport screen-to-body mai mic decât S8; Iată o comparație între cele două

8.192 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar putea avea un raport screen-to-body mai mic decât S8; Iată o comparație între cele două</b>Încă de când am văzut primele randări oficiale pentru Samsung Galaxy S9 m-am declarat surprins de faptul că telefonul arată ceva mai urât decât S8, cel puțin privit din față. Această impresie mi-am creat-o pe seama raportului screen to body

Odată cu sosirea primelor randări oficiale pentru Samsung Galaxy S9 am observat și faptul că ecranul viitorului flagship pregătit de către Samsung nu mai pare atât de curbat precum în cazul lui Galaxy S8, detaliu ce se vedea cu ochiul liber. Au existat și voci care au spus că modul în care a fost realizată randarea nu este cel mai descriptiv posibil, astfel că în realitate situația ar putea sta cu totul și cu totul diferită.

Galaxy S8 vs Galaxy S9

Până când ne vom convinge cum stau lucrurile live, cei de la GSMArena au decis să compare pe seama randărilor raporturile screen to body oferite de Galaxy S8 și Galaxy S9. Pe seama măsurătorilor realizate s-a ajuns la concluzia că ecranul noului flagship va ocupa 85.3% din suprafața panoului frontal, asta în vreme ce Galaxy S8 are un raport de 86.2% screen to body.

Galaxy S8+ vs Galaxy S9+

Situația stă cam la fel și la comparația dintre S9+ și S8+ unde diferența este de mai bine de 1%. Așa cum menționam și mai sus, sunt șanse ca în realitate această diferență să nu existe, sau să nu se remarce cu ochiul liber. Vom vedea exact cum se prezintă noul flagship Samsung la acest capitol pe 25 februarie atunci când are loc evenimentul de lansare ce marchează startul târgului MWC 2018.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×