Samsung Galaxy S9 este surprins cu Android 8.1.0 în GeekBench; Se pregătește un update

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.966 ori
<b>Samsung Galaxy S9 este surprins cu Android 8.1.0 în GeekBench; Se pregătește un update</b>Descoperim pe final de săptămână faptul că flagship-ul Samsung Galaxy S9 tocmai ce a fost zărit în cadrul testului benchmark GeekBench rulând versiunea Android 8.1.0 Oreo. Această listarea dă de înțeles faptul că sud-coreenii pregătesc

Finalul de săptămână ne aduce și o scăpare sub formă de benchmark, listare marca GeekBench în care îl descoperim pe Samsung Galaxy S9 rulând Android 8.1.0 Oreo. Această mențiune nu poate decât să indice faptul că sud-coreenii lucrează în acest moment la un nou update software care va sosi în lunile următoare la pachet cu cele mai recente patch-uri de securitate.

Galaxy S9

Se observă aici și o creștere a performanțelor, astfel că se obțin 3378 puncte la testul single-core, respectiv 10185 puncte la testul multi-core. O listare din februarie cu aceeași versiune de S9 rulând Android 8.0 dezvăluia obținerea unui scor single-core de 3648 puncte, respectiv un scor multi-core de 8894 puncte.

Creșterea este regăsită în zona multi-core în cazul de față și rezultatele ajung la performanțele obținute de noi în GeekBench cu Galaxy S9+ (Exynos, 6 GB RAM). Rămâne să aflăm cât de curând are de gând să ofere Samsung această actualizare, moment în care vom reveni cu un update.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×