Samsung Galaxy S9 este surprins cu Android 8.1.0 în GeekBench; Se pregătește un update

2.374 ori
<b>Samsung Galaxy S9 este surprins cu Android 8.1.0 în GeekBench; Se pregătește un update</b>Descoperim pe final de săptămână faptul că flagship-ul Samsung Galaxy S9 tocmai ce a fost zărit în cadrul testului benchmark GeekBench rulând versiunea Android 8.1.0 Oreo. Această listarea dă de înțeles faptul că sud-coreenii pregătesc

Finalul de săptămână ne aduce și o scăpare sub formă de benchmark, listare marca GeekBench în care îl descoperim pe Samsung Galaxy S9 rulând Android 8.1.0 Oreo. Această mențiune nu poate decât să indice faptul că sud-coreenii lucrează în acest moment la un nou update software care va sosi în lunile următoare la pachet cu cele mai recente patch-uri de securitate.

Galaxy S9

Se observă aici și o creștere a performanțelor, astfel că se obțin 3378 puncte la testul single-core, respectiv 10185 puncte la testul multi-core. O listare din februarie cu aceeași versiune de S9 rulând Android 8.0 dezvăluia obținerea unui scor single-core de 3648 puncte, respectiv un scor multi-core de 8894 puncte.

Creșterea este regăsită în zona multi-core în cazul de față și rezultatele ajung la performanțele obținute de noi în GeekBench cu Galaxy S9+ (Exynos, 6 GB RAM). Rămâne să aflăm cât de curând are de gând să ofere Samsung această actualizare, moment în care vom reveni cu un update.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×