Samsung Galaxy A3 (2017) este actualizat la Android Oreo; Primele confirmări vin din Rusia

1.340 ori
<b>Samsung Galaxy A3 (2017) este actualizat la Android Oreo; Primele confirmări vin din Rusia</b>După ce anterior aflam că sud-coreenii de la Samsung au dat startul unui program de actualizare la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul Galaxy A5 (2017), acum este momentul să fim informați că și varianta mai mică din gamă beneficiază

Acum în urmă cu aproximativ o săptămână vă informam că sud-coreenii de la Samsung au dat startul actualizării la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-ul Galaxy A5 (2017), iar acum descoperim că și varianta mai mică Galaxy A3 (2017) beneficiază de același tratament. Utilizatori din Rusia confirmă sosirea update-ului via OTA și asta înseamnă că foarte curând pachetul OS va ajunge și în alte regiuni.

Se pare că actualizarea de față nu și-a făcut apariția în alte țări până acum, semn că în Rusia ar putea avea loc o distribuire de test pentru a vedea dacă utilizatorii întâmpină probleme cu noua versiune OS sau nu. În cazul în care totul este ca la carte Samsung va începe să livreze Oreo și pe telefoanele A3 2017 din alte țări.

Acest telefon a impresionat plăcut atunci când sosea pe masa noastră de teste în special la capitolul baterie, ocupând chiar și la ora actuală locul 6 în topul celor mai bune telefoane atunci când vine vorba de utilizarea continuuă. S-a remarcat și prin design-ul arătos, selfie-urile de calitate, dar și prin ecranul luminos. Recenzia poate fi găsită aici în format video și text!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×