Samsung Galaxy S9+ apare cu Android 9.0 Pie instalat într-un benchmark; Vine actualizarea mai rapid?

2.895 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ apare cu Android 9.0 Pie instalat într-un benchmark; Vine actualizarea mai rapid?</b>Pe neașteptate vine astăzi o listare din cadrul GFXBench pentru nimeni altul decât Samsung Galaxy S9+, listare care confirmă faptul că sud-coreenii au început testele pentru actualizarea la Android 9.0 Oreo. Din acest benchmark reiese clar faptul

În mod tradiţional un flagship Samsung tinde să primească actualizarea la un nou Android la luni bune după debut, uneori chiar 9 sau 12 luni Se pare că lucrurile încep să se mişte acum că Galaxy S9+ ar fi apărut cu Android 9.0 Pie într-un benchmark.

Galaxy S9+

Google a pus la dispoziţie producătorilor de telefoane Android 9.0 Pie de la începutul acestei luni. Samsung face deja teste pe flagshipul propriu şi ar fi realizat deja propriul skin Samsung Experience pentru acest release. Un presupus Galaxy S9+ cu Android 9.0 Pie a fost depistat în GFXBench, cu menţiunea "INVALID Android Samsung-ss Edition". Asta înseamnă că e vorba despre un terminal Samsung care rulează firmware oficial de test.

S9 şi S9+ veneau cu Android 8.0 Oreo la bord, deci cu Project Treble disponibil. Aceasta funcţionalitate permite creşterea vitezei cu care se aplică actualizările software, izolând funcţiile de baza de cele implementate de producător. E nevoie deci de mai puţină programare şi cod pentru dezvoltare şi testare înainte de lansarea actualizării. Dacă Android 9.0 Pie vine pe S9 până la final de an ar fi deja o mare victorie.

Sunt curios dacă vedem şi acel Seamless Updates, care împarte stocarea în două partiţii şi te lasă să foloseşti telefonul normal, fără acel boot prelungit şi aşteptarea lungă după trecerea la noul Android. Totul se face pe partiţia B, iar în caz că merge ceva greşit, rămâi pe cea A, cu Androidul vechi. Ştiu că doar Sony opera cu aşa ceva pentru început.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×