Samsung Galaxy S9 se lansează pe 25 februarie! Apar invitațiile de presă ce fac aluzie la o cameră foto deosebită

1.175 ori
<b>Samsung Galaxy S9 se lansează pe 25 februarie! Apar invitațiile de presă ce fac aluzie la o cameră foto deosebită</b>Pe final de ianuarie vine iată și confirmarea evenimentului Samsung de pe 25 februarie, zi în care sud-coreenii vor lansa flagship-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+ în cadrul Unpacked 2018. Show-ul are loc în Barcelona unde ne vom afla și noi pentru

Anul acesta sud-corenii de la Samsung revin în Barcelona pentru prezentarea noului flagship din seria Galaxy S, asta după ce anul trecut datorită problemei numite Note 7 s-a ajuns la o amânare a lansării lui S8. Astăzi vine invitația de presă ce confirmă debutul noii generații Samsung Galaxy S9 pe data de 25 februarie, adică cu doar o zi înainte de startul târgului de tehnologie la care vom participa și noi.

Din invitația pe care o puteți vedea mai sus deducem că Samsung vrea să "reinventeze camera foto", lucru ce se va întâmpla dacă ținem cont de scăpările recente. Am aflat de curând faptul că cele două terminale din serie (S9, S9+) vor aduce camere cu diafragmă variabilă de f/1.5 și f/2.4 - modalitate prin care vom putea seta deschiderea înainte de a realiza fotografii, lucru ce se întâmplă la DSLR-uri.

Modelul Plus va aduce o cameră duală de 12 megapixeli în spate, în vreme ce varianta standard se va mulțumi cu un singur senzor de 12 megapixeli. Pentru selfie-uri se bifează prezența unei camere frontale de 8 megapixeli care aparent va putea filma în format slow-motion. Mai multe despre acea scăpare referitoare la camerele foto de pe noile terminale puteți citi aici! Așteptăm ca în perioada următoare numărul de leak-uri să crească serios și poate vedem clipuri hands-on detaliate chiar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×