Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta la New York pe 2 sau 9 august; Iată ce ştim despre eveniment

980 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta la New York pe 2 sau 9 august; Iată ce ştim despre eveniment</b>Astăzi în presa online apar și informații legate de posibilul debut al lui Samsung Galaxy Note 9 în luna august, de această dată fiind menționate atât ziua de 2 august, cât și cea de 9 august. Aflăm și câteva detalii despre evenimentul ce va

IceUniverse a prins un filon de informaţie legat de Samsung Galaxy Note 9 şi continuă să îl "mulgă" în interesul nostru. Ne-a oferit imagini cu huse, date despre designul lui Galaxy Note 9 şi mai nou şi posibile date de lansare.

Sursa afirmă că Samsung s-ar fi hotărât la 2 variante pentru debutul viitorului phablet. E vorba despre 2 sau 9 august, iar data de 9 august o mai auzisem recent. La început de primăvară se vorbea despre un debut în iunie, pentru că S9 nu s-ar fi vândut destul. Apoi apărea teoria cu finalul lui iulie, rapid invalidată de o aparentă problemă de producţie.

Începutul lui august sună perfect, respectând aproximativ ultimele perioade de anunţ pentru modele Note. Locaţia e aceeaşi ca de obicei, New York. Am aflat tot în ultimele ore şi că Samsung a ales să implementeze o cameră duală orizontală în spate, pentru a face loc unei baterii mai generoase aparent. Ar fi o baterie între 3850 mAh şi 4000 mAh.

Telefonul ar urma să vină cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar există şi o variantă cu 256 GB sau 64 GB. Android 8.1 Oreo e preinstalat, cu promisiunea că Android P va sosi rapid. Camera ar trebui să aibă deschidere variabilă, după model Galaxy S9. Pe partea de selfie avem o cameră de 8 MP. Ca procesor avem un Exynos 9810 sau Snapdragon 845. Devine enervanta lipsa de informații despre stylusul cel nou. Hai IceUniverse, ştim că poţi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×