Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta la New York pe 2 sau 9 august; Iată ce ştim despre eveniment

1.005 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar putea debuta la New York pe 2 sau 9 august; Iată ce ştim despre eveniment</b>Astăzi în presa online apar și informații legate de posibilul debut al lui Samsung Galaxy Note 9 în luna august, de această dată fiind menționate atât ziua de 2 august, cât și cea de 9 august. Aflăm și câteva detalii despre evenimentul ce va

IceUniverse a prins un filon de informaţie legat de Samsung Galaxy Note 9 şi continuă să îl "mulgă" în interesul nostru. Ne-a oferit imagini cu huse, date despre designul lui Galaxy Note 9 şi mai nou şi posibile date de lansare.

Sursa afirmă că Samsung s-ar fi hotărât la 2 variante pentru debutul viitorului phablet. E vorba despre 2 sau 9 august, iar data de 9 august o mai auzisem recent. La început de primăvară se vorbea despre un debut în iunie, pentru că S9 nu s-ar fi vândut destul. Apoi apărea teoria cu finalul lui iulie, rapid invalidată de o aparentă problemă de producţie.

Începutul lui august sună perfect, respectând aproximativ ultimele perioade de anunţ pentru modele Note. Locaţia e aceeaşi ca de obicei, New York. Am aflat tot în ultimele ore şi că Samsung a ales să implementeze o cameră duală orizontală în spate, pentru a face loc unei baterii mai generoase aparent. Ar fi o baterie între 3850 mAh şi 4000 mAh.

Telefonul ar urma să vină cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, dar există şi o variantă cu 256 GB sau 64 GB. Android 8.1 Oreo e preinstalat, cu promisiunea că Android P va sosi rapid. Camera ar trebui să aibă deschidere variabilă, după model Galaxy S9. Pe partea de selfie avem o cameră de 8 MP. Ca procesor avem un Exynos 9810 sau Snapdragon 845. Devine enervanta lipsa de informații despre stylusul cel nou. Hai IceUniverse, ştim că poţi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×