Camerele foto de pe Galaxy S9 și S9+ sunt detaliate de un nou leak; camera duală vine doar pe modelul mai mare

6.856 ori
<b>Camerele foto de pe Galaxy S9 și S9+ sunt detaliate de un nou leak; camera duală vine doar pe modelul mai mare</b>Mai avem aproximativ o lună până la debutul noilor terminale flagship Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, produse care se vor diferenția în primul rând prin diagonală și în al doilea rând prin numărul de camere foto din spate. În vreme ce modelul

Deși este greu de crezut, ne aflăm la aproximativ o lună distanță de lansarea lui Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, telefoane ce se vor diferenția la mai multe capitole și nu doar prin diagonală. Dacă duo-ul de anul trecut oferea o singură cameră foto în spate, acum în 2018 se va face trecerea la o cameră duală, modul destinat doar variantei cu Plus în coadă.

Grație unui leak de astăzi sosit din Coreea de Sud avem ocazia să aflăm mai multe despre setup-urile foto ce vor fi utilizate pe aceste două smartphone-uri. Pentru început, suntem informați că Galaxy S9 va aduce o singură cameră foto de 12 megapixeli în spate echipată cu sistem de stabilizare optică a imaginii (OIS). Galaxy S9+ va beneficia în schimb de un modul dual cu senzori de 12 megapixeli ce dispune de ceva tare interesant.

Galaxy S9

Aceste două camere din spate vor avea diafragme diferite, modalitate prin care valorile pot fi ajustate pentru a permite pătrunderea unui nivel mai mic sau mai mare de lumină prin lentile. Este un sistem similar cu cel văzut pe Samsung W2018 și potrivit speculațiilor de aici, unul dintre senzori va avea deschidere f/1.5, iar celălalt deschidere f/2.4.

Camera lui Galaxy S9 cel standard va avea o așa numită diafragmă variabilă de f/1.5 / f/2.4 și va funcționa astfel precum o cameră foto DSLR permițând setarea diafragmei înainte de realizarea fotografiilor. S9+ poate realiza câte o fotografie folosind ambii senzori foto în același timp, având astfel o extra funcție pe lângă modul de captură wide și cel zoom. La mijloc apar și algoritmi pentru calcularea distanței și recunoașterea câmpului de adâncime ce conduc la fotografii mai reușite.

Se va oferi o cameră selfie similară de 8 megapixeli cu autofocus pe ambele variante și interesant este implementarea funcției de recunoaștere a irisului și a faptului că am putea primi suport pentru captură slow-motion. Cât despre dotările celor două modele, le puteți vedea listate mai jos:

  • Galaxy S9 - display 5.77 inch, 4 GB RAM, baterie 3000 mAh
  • Galaxy S9+ - display 6.22 inch, 6 GB RAM, baterie 3500 mAh 
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×