Samsung Galaxy S9 se va lansa oficial pe 25 februarie la MWC, urmând ca livrările să înceapă din 16 martie

1.650 ori
<b>Samsung Galaxy S9 se va lansa oficial pe 25 februarie la MWC, urmând ca livrările să înceapă din 16 martie</b>Direct din partea lui Evan Blass avem astăzi detalii referitoare la data de debut asociată lui S9 și S9+. Ei bine, se pare că ziua de 26 februarie este bătută în cuie și asta înseamnă că lansarea va avea loc în Barcelona cu ocazia târgului MWC

Avem astăzi parte de un leak major via @evleaks, acesta oferindu-ne informații despre data la care Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor debuta oficial. Din partea unui director al unei companii de huse, Evan a aflat că debutul este programat pentru data de 26 februarie în cadrul târgului Mobile World Congress 2018 din Barcelona, adică fix ziua în care show-ul tech își deschide porțile pentru presă.

Galaxy S9

Este o dată cam ciudată, asta pentru că în anii trecuți sud-coreenii au avut mereu evenimente programate cu o zi sau chiar două înainte de startul târgului. Există posibilitatea ca aceste date menționate de @evleaks să fie asociate fusului orar din Coreea de Sud (GMT+9), acolo unde este deja 17 ianuarie dacă vreți un exemplu (fus orar Barcelona GMT+1). În această situație, programul lansării se prezintă astfel:

  • Lansare oficială - 25 februarie

Oricum ar sta situația, este clar că S9 vine la MWC și potrivit informațiilor de aici, precomenzile vor demara chiar în prima zi de primăvară urmând ca livrările să înceapă de la mijlocul lunii martie. Sunt șanse mari ca prețurile acestor dispozitive să fie mai mari decât cele purtate de S8/S8+ la debut și cel puțin deținătorii actualelor flagship-uri nu vor avea suficiente motive pentru a face ugprade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×