Samsung Galaxy Note 8 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod 'Baikal'

1.710 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 este cunoscut la nivel intern sub numele de cod 'Baikal'</b>Se zvonea la un moment dat faptul că Samsung ar fi renunțat la seria Note după eșecul înregistrat cu modelul de anul trecut, zvon care pare a se infirma în ultima perioadă. Astăzi aflăm că telefonul ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod Baikal

La scurt timp de la retragerea phablet-ului Galaxy Note 7 de pe piață, au apărut și zvonuri referitoare la faptul că sud-coreenii de la Samsung ar urma să renunțe la populara serie Note. Din fericire nu este cazul și asta pentru că însuși DJ Koh, șeful Samsung Mobile a promis la sfârșitul lunii ianuarie că modelul Galaxy Note 8 va fi lansat pe piață anul acesta, urmând a fi un produs mai inovator și mai sigur.

Samsung Galaxy Note 8

Astăzi mai adăugăm pe lista de informații referitoare la phablet-ul Note 8 și numele de cod sub care este cunoscut la nivel intern noul terminal și anume 'Baikal'. Denumirea de față este asociată lacului din Siberia cunoscut drept cel mai adânc lac din lume. Nu știm ce asociere se poate face între noul smartphone și acest lac, de multe ori numele de cod fiind puse fără a exista o legătură anume cu dispozitivul pregătit.

Dacă ar fi să luăm în calcul și detaliile pe care le avem despre seria Galaxy S8, atunci ne putem aștepta ca phablet-ul Note 8 să adopte un design similar, un raport generos screen-to-body și desigur un stylus S-Pen la pachet. Tehnologia Super AMOLED nu va lipsi din ecuație și cu siguranță vom avea variante cu CPU Snapdragon 835. Teoretic ar trebui ca acest terminal să fie lansat undeva la sfârșitul acestei veri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×