Produse evoMAG.ro

Samsung Galaxy Tab 10.1: momentul debutului surprins de trimisul Mobilissimo la MWC (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.359 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1: momentul debutului surprins de trimisul Mobilissimo la MWC (Video)</b>știm deja totul despre tableta Honeycomb Samsung Galaxy Tab 10.1, dar poate sunteți curioși cum a devenit acest terminal nu doar zvon, ci realitate... Ei bine trimisul nostru la MWC, Zsolt Tamassy a surprins momentul anunțului oficial al tabletei....

știm deja totul despre tableta Honeycomb Samsung Galaxy Tab 10.1, dar poate sunteți curioși cum a devenit acest terminal nu doar zvon, ci realitate... Ei bine trimisul nostru la MWC, Zsolt Tamassy a surprins momentul anunțului oficial al tabletei. Iată despre ce este vorba:

Terminalul cu ecran de 10.1 inch și procesor dual core a încheiat conferința de presă din data de 13 februarie, prefațând debutul lui Mobile World Congress de astăzi. Interesantă este și metoda prin care a fost prezentat acest gadget: exact când credeam că showul s-a terminat doar cu prezentarea lui Samsung Galaxy S II, a apărut din senin și tableta.

Rămâneți pe Mobilissimo.ro și vom reveni și cu experiențe hands-on cu acest terminal și mai multe impresii de la MWC 2011!

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×