Samsung Galaxy Tab 10.1: momentul debutului surprins de trimisul Mobilissimo la MWC (Video)

1.486 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1: momentul debutului surprins de trimisul Mobilissimo la MWC (Video)</b>știm deja totul despre tableta Honeycomb Samsung Galaxy Tab 10.1, dar poate sunteți curioși cum a devenit acest terminal nu doar zvon, ci realitate... Ei bine trimisul nostru la MWC, Zsolt Tamassy a surprins momentul anunțului oficial al tabletei....

știm deja totul despre tableta Honeycomb Samsung Galaxy Tab 10.1, dar poate sunteți curioși cum a devenit acest terminal nu doar zvon, ci realitate... Ei bine trimisul nostru la MWC, Zsolt Tamassy a surprins momentul anunțului oficial al tabletei. Iată despre ce este vorba:

Terminalul cu ecran de 10.1 inch și procesor dual core a încheiat conferința de presă din data de 13 februarie, prefațând debutul lui Mobile World Congress de astăzi. Interesantă este și metoda prin care a fost prezentat acest gadget: exact când credeam că showul s-a terminat doar cu prezentarea lui Samsung Galaxy S II, a apărut din senin și tableta.

Rămâneți pe Mobilissimo.ro și vom reveni și cu experiențe hands-on cu acest terminal și mai multe impresii de la MWC 2011!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×