Samsung Galaxy Tab 10.1v acum la Vodafone România - iată cronica evenimentului de lansare de la Magazinul Cocor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 5.132 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1v acum la Vodafone România - iată cronica evenimentului de lansare de la Magazinul Cocor (Video)</b>Samsung Galaxy Tab 10.1v a debutat astăzi în oferta Vodafone România, devenind astfel prima tabletă Honeycomb din portofoliul operatorului. Un eveniment oficial a însoțit acest debut, la care am participat și eu @alexstanescu, oferindu-vă...

Samsung Galaxy Tab 10.1v a debutat astăzi în oferta Vodafone România, devenind astfel prima tabletă Honeycomb din portofoliul operatorului. Un eveniment oficial a însoțit acest debut, la care am participat și eu @alexstanescu, oferindu-vă tweet-uri de la fața locului. Printre oficialii prezenți s-au numărat Andrei Oltei, manager terminale Vodafone România și Silviu Nicolescu, public relations manager Vodafone.

De asemenea, am remarcat și prezența jurnaliștilor din domeniul tech, precum Dan Dragomir, Victor Kapra, Adrian Seceleanu și Vali Birzoi. După prezentarea oficială a terminalului realizată de către Andrei Oltei, a urmat o scurtă sesiune de Q&A și apoi o experiență hands-on cu tableta. Imagini de la eveniment găsiți în galeria de mai jos, iar dacă va face curioși numele de Galaxy Tab 10.1v, aflați că aceasta este versiunea exclusivă pentru Vodafone, de aici și particula "v" din numele său.

Prețul acestei tablete pornește de la 419 euro, iar Samsung Galaxy Tab 10.1v suporta viteze de download de până la 21.6Mbps, după cum afirma Iuliana Rebegea, associate director, Terminals, Vodafone România. Tableta este disponibilă deja în portofoliul Vodafone România, putând fi achiziționata din magazinele operatorului, magazinul online Vodafone sau partenerii operatorului.

Samsung Galaxy Tab 10.1v acum la Vodafone România

Prețul de 419 euro se aplică împreună cu pachetul Internet Nelimitat Extra pe 2 ani, iar oferta este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei care doresc să își prelungească abonamentul. în ce privește noua tabletă Samsung, aceasta vine cu un display touch de 10.1 inchi, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesor dual core Nvidia Tegra 2 de 1GHz și o cameră de 8 megaopixeli cu bliț LE D și suport pentru captura video 1080p.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×