Samsung Galaxy Tab 10.1N, tableta modificată pentru a evita interdicția din cauza procesului cu Apple (Video)

1.361 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 10.1N, tableta modificată pentru a evita interdicția din cauza procesului cu Apple (Video)</b>știți probabil deja că în Germania este interzisă comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1, din cauza faptului că Apple a avut câștig de cauză în procesul intentat împotriva Samsung. Acesta viza anumite brevete încălcate de tableta,...

știți probabil deja că în Germania este interzisă comercializarea tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1, din cauza faptului că Apple a avut câștig de cauză în procesul intentat împotriva Samsung. Acesta viza anumite brevete încălcate de tableta, care acum a fost adaptată la noua situație și poate fi comercializată în țara berii și cârnaților sub numele de Galaxy Tab 10.1N.

Pe această nouă varianta de Galaxy Tab 10.1 o vedeți în clipul de mai jos, dar nu vă așteptați la schimbări radicale, ci mai degrabă la unele discrete. Spre exemplu, terminalul are parte de câteva modificări de design, cum ar fi faptul că marginea ecranului pare mai mare, iar în jurul tabletei se afla o zonă metalică. Apple afirma în documentele împotriva Samsung că designul stil edge to edge de pe Galaxy Tab 10.1 este o copie după cel al lui iPad, deci s-a rezolvat această problemă.

Compania asiatică a umblat și la difuzoare, care au acum altă poziție și se aud chiar mai bine, deci un lucru bun la acest capitol. Alte două schimbări minore sunt faptul că logoul Samsung se vede mai clar acum și că device-ul suporta conectivitate Bluetooth 3.0. încă așteptăm ca Apple să comenteze oficial pe seama acestor schimbări... să vedem dacă vor avea o părere bună sau vor începe iar procesele.

Video via newgadgets.de:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×