Germania pune stop vânzărilor Samsung Galaxy Tab 10.1, ca urmare a unei hotărâri judecătorești, la acuzele Apple

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.785 ori
<b>Germania pune stop vânzărilor Samsung Galaxy Tab 10.1, ca urmare a unei hotărâri judecătorești, la acuzele Apple</b>Guest post: Bogdan Dumitru (My Android Life) Astăzi o curte judecătorească din Germania a hotărât interzicerea vânzării tabletelor Samsung Galaxy Tab 10.1 în Europa. în urma acestei decizii, operatorii și retalierii sunt obligați să retragă...

Guest post: Bogdan Dumitru (My Android Life)

Astăzi o curte judecătorească din Germania a hotărât interzicerea vânzării tabletelor Samsung Galaxy Tab 10.1 în Europa. în urma acestei decizii, operatorii și retalierii sunt obligați să retragă de la vânzare aceste device-uri, până la un ordin judecătoresc care să le permită contrariul. Acest "embargo" vine numai după câteva zile de la lansarea oficială pe continent - mobilissimo v-a relatat chiar ieri de la Orange Concept Store. Războiul purtat de Apple împotriva producătorilor de telefoane și tablete concurente, adâncindu-se astfel accelerat.

Țin să vă reamintesc că nu cu mult timp în urmă, Apple avea o colaborare foarte bună cu Samsung, primii cumpărând o parte din componentele necesare pentru fabricarea iPhone și nu numai, dar cum succesul Samsung în ceea ce privește Galaxy S și ulterior SGS2 și Tab nu s-a lăsat așteptat, coreenii le-au devenit brusc concurenți de luat în seamă, drept urmare, Apple, în stilul caracteristic, a început să sape adânc în patentele deținute și a pornit acest război. După ce săptămâna trecută au reușit să obțină stoparea vânzărilor lui Galaxy Tab 10.1 în Australia, Apple obține același lucru și în Europa! Germania fiind prima țară de pe continent care în urma unei hotărâri judecătorești stopează vânzările numitei tablete.

Prevăd următoarele: cum Google a sudat prietenia cu Samsung prin lansarea lui Nexus S și probabil viitorul Nexus (Samsung Nexus Prime) - colaborarea celor doi ne restrângându-se doar la telefoane, ea continuând cu tableta și nu în ultimul rând cu ChromeBook - Google împreună cu coreenii și ceilalți producători avizați, vor porni o contraofensivă în cel mai scurt timp, cum de fapt au și declarat acum câteva zile.

Poate că Apple a câștigat acesta mică bătălie totuși consider ca această mișcare a fost una fatală. în ciuda faptului că Apple deține 85 de milioane de dolari cash, va primi curând o lovitură nu foarte plăcută din partea coaliției "androidiene" în formare. E un subiect de urmărit!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×