Samsung Galaxy Tab 2 10.1 primește un procesor quad core Exynos! Producția oprită pentru upgrade!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.173 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 2 10.1 primește un procesor quad core Exynos! Producția oprită pentru upgrade!</b>Se pare că Samsung a realizat cât de inutile sunt modelele Galaxy Tab 2, care nu aduc absolut nimic nou pe piața de tablete și a oprit producția lui Galaxy Tab 2 10.1. Aceasta este varianta de 10.1 inch a seriei de tablete Galaxy Tab 2, prezentată...

Se pare că Samsung a realizat cât de inutile sunt modelele Galaxy Tab 2, care nu aduc absolut nimic nou pe piața de tablete și a oprit producția lui Galaxy Tab 2 10.1. Aceasta este varianta de 10.1 inch a seriei de tablete Galaxy Tab 2, prezentată la MWC 2012. Ei bine, Galaxy Tab 2 10.1 va primi un procesor quad core, acesta fiind motivul opririi producției.

Din păcate varianta de 7 inch Galaxy Tab 2 7.0 se va vinde în continuare cu CPU dual core și producția continuă. în plus, o sursă din cadrul Samsung afirma că numele de cod intern al tabletei quad core este Espresso, o denumire pe care am mai auzit-o vehiculata cu o săptămână în urmă, în relație cu două modele de terminale. Acestea ar fi urmat să se lanseze în vara, în variante de 7 și 10 inch. Revenind la Galaxy Tab 2 10.1, nu e sigur încă faptul că varianta dual core va mai ajunge în SUA, de exemplu, de vreme ce nici nu s-a lansat acolo încă.

Singurul lucru pe care îl aducea nou seria Galaxy Tab 2 era faptul că ambele noi modele rulau Android 4.0 ICS, care venea preinstalat. E posibil ca Samsung să fi încercat doar piața cu noile modele de la MWC 2012 și să ne pregătească de fapt o serie de terminale cu ecran mare, rezoluție mare, camere mai bune și procesoare Exynos quad core, cum e cazul lui Exynos 4412. Acesta din urmă se zvonește că ar sosi pe Galaxy Tab 2 10.1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×