Samsung Galaxy Tab 2 10.1 primește un procesor quad core Exynos! Producția oprită pentru upgrade!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.235 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 2 10.1 primește un procesor quad core Exynos! Producția oprită pentru upgrade!</b>Se pare că Samsung a realizat cât de inutile sunt modelele Galaxy Tab 2, care nu aduc absolut nimic nou pe piața de tablete și a oprit producția lui Galaxy Tab 2 10.1. Aceasta este varianta de 10.1 inch a seriei de tablete Galaxy Tab 2, prezentată...

Se pare că Samsung a realizat cât de inutile sunt modelele Galaxy Tab 2, care nu aduc absolut nimic nou pe piața de tablete și a oprit producția lui Galaxy Tab 2 10.1. Aceasta este varianta de 10.1 inch a seriei de tablete Galaxy Tab 2, prezentată la MWC 2012. Ei bine, Galaxy Tab 2 10.1 va primi un procesor quad core, acesta fiind motivul opririi producției.

Din păcate varianta de 7 inch Galaxy Tab 2 7.0 se va vinde în continuare cu CPU dual core și producția continuă. în plus, o sursă din cadrul Samsung afirma că numele de cod intern al tabletei quad core este Espresso, o denumire pe care am mai auzit-o vehiculata cu o săptămână în urmă, în relație cu două modele de terminale. Acestea ar fi urmat să se lanseze în vara, în variante de 7 și 10 inch. Revenind la Galaxy Tab 2 10.1, nu e sigur încă faptul că varianta dual core va mai ajunge în SUA, de exemplu, de vreme ce nici nu s-a lansat acolo încă.

Singurul lucru pe care îl aducea nou seria Galaxy Tab 2 era faptul că ambele noi modele rulau Android 4.0 ICS, care venea preinstalat. E posibil ca Samsung să fi încercat doar piața cu noile modele de la MWC 2012 și să ne pregătească de fapt o serie de terminale cu ecran mare, rezoluție mare, camere mai bune și procesoare Exynos quad core, cum e cazul lui Exynos 4412. Acesta din urmă se zvonește că ar sosi pe Galaxy Tab 2 10.1.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×