Samsung Galaxy Note va primi și aplicații premium odată cu actualizarea la Android 4.0 (Video)

1.256 ori
<b>Samsung Galaxy Note va primi și aplicații premium odată cu actualizarea la Android 4.0 (Video)</b>Samsung Galaxy Note a fost unul dintre cele mai lăudate terminale ale anului trecut și asta datorită ecranului Super AMOLED fantastic, procesorului Exynos foarte rapid și a camerei care se comportă excelent. Acum posesorii smartabletului de 5.3 inch...

Samsung Galaxy Note a fost unul dintre cele mai lăudate terminale ale anului trecut și asta datorită ecranului Super AMOLED fantastic, procesorului Exynos foarte rapid și a camerei care se comportă excelent. Acum posesorii smartabletului de 5.3 inch așteaptă cu sufletul la gură actualizarea la Android 4.0, care se pare că va aduce ceva mai mult decât un nou release de Android.

E vorba aici despre o suită de aplicații premium, puse la dispoziție de către Samsung și pe care le vedeți în acțiune mai jos. în cea mai recentă scăpare de ICS pentru Galaxy Note nu erau incluse și aceste aplicații, iar din câte văd acum a meritat așteptarea pentru Android 4.0, deoarece softurile sunt binevenite și oferă funcții noi. Aceasta suită Premium îi face un upgrade aplicației S Note, oferă o serie de template-uri și modalități de integrare a pozelor, desenelor și textului împreună într-un format coerent. Aveți și o funcție de corectare automată a formelor și de editare a desenelor, diagramelor și imaginilor după niște modele prestabilitate.

Aveți la dispoziție chiar și un corector de formule matematice și o bază de date cu informații din zona de cultura generală pe care o puteți accesa în vreme ce scrieți cu S Pen pe ecran. Se pot salva cu ușurință documentele PDF, se pot și edita , iar aplicația S Memo a primit la rândul său o actualizare. Avem acum și funcția My Story, un soft cu ajutorul căruia scrieți felicitări sau creați chiar felicitări multimedia. Posesori de Galaxy Note, cât de încântați sunteți de această evoluție?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×