Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi prezentat la MWC 2013, vine cu ecran de 8 inch și stylus

Autor:  | Publicat în:  Samsung 915 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi prezentat la MWC 2013, vine cu ecran de 8 inch și stylus</b>După o perioadă de zvonuri legate de Galaxy S IV și Galaxy Note III, acum revin în actualitate informațiile despre un nou Note cu diagonală mare. Multă vreme am crezut că următorul Note va fi unul de 7 inch sau chiar 7.7 inch, deoarece Galaxy Tab...

După o perioadă de zvonuri legate de Galaxy S IV și Galaxy Note III, acum revin în actualitate informațiile despre un nou Note cu diagonală mare. Multă vreme am crezut că următorul Note va fi unul de 7 inch sau chiar 7.7 inch, deoarece Galaxy Tab 7.7 nu a fost o tabletă rea deloc. Acum au apărut zvonuri că acest nou Note ar fi unul de 8 inch de fapt.

Cei de la SamMobile speculează că noul terminal va veni cu un display LCD de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și o cameră principală de 5 megapixeli. în partea frontală a așa-numitului Galaxy Note 8 vom avea o cameră de 1.3 megapixeli, iar terminalul va sosi cu 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, slot microSD și o baterie de 4600 mAh. Note 8 va suporta Bluetooth 4.0 și va rula Android 4.2, iar dimensiunile sale vor fi mai scăzute decât cele ale lui Nexus 7, cu o grosime de doar 7.95 mm.

Acest device va debuta în versiuni 3G și WiFi, dar nu știm dacă și LTE. De la Galaxy Tab 7.7 și Galaxy Tab 8.9 încoace Samsung nu prea a mai făcut experimente, iar Galaxy Note 10.1 nu a prins atât de bine la public pe cât se aștepta producătorul sud-coreean, deci următorul Note trebuie gândit bine. Vom afla la MWC 2013 care e rezultatul noului experiment.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×